Cum a pus-o Teo Trandafir la punct pe Bianca Drăgușanu: «Ești liberă să te ridici și să pleci!»

bianca_si_teo.jpg

Bianca Drăgușanu a fost pusă la punct de Teo Trandafir, în emisiunea „Teo Show”
Foto: Captură YouTube

Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a șocat lumea showbizului românesc. Mai mult decât atât, Bianca are deja un nou iubit, Tristan Tate, un englez care este multiplu campion la kickboxing. Cum aceste vești au venit la scurt timp una după alta, prezentatoarea TV a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, pentru a lămuri situația.

Bianca s-a prezentat în emisiunea lui Teo Trandafir, difuzată de Kanal D, pentru a dezbate acest subiect „sensibil” legat de despărțirea ei de Victor Slav, alături de care are și o fetiță, și apariția imediată, la brațul unui alt bărbat. Vedeta TV a povestit cum a ajuns să iasă cu Tristan Tate, mărturisind că englezul a fost cel care a abordat-o, datorită faptului că nu știa cine este. După ce Bianca l-a invitat să-i verifice rețelele de socializare, pentru a se pune la curent, ea și bărbatul au început să converseze. Dându-și seama că au mulți prieteni comuni, Bianca i-ar fi acceptat invitația la cină, și în acest mod a început idila dintre cei doi, care a acaparat de câteva zile site-urile media româneșți.

În timp ce explica cum stau lucrurile, Bianca a devenit un pic iritată că trebuie să-și povestească viața cu lux de amănunte. „Ne-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit în oraș să luăm cina. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a fost replica ironică a Biancăi, care se pare că a deranjat-o într-o oarecare măsură pe Teo Trandafir.

Pentru a lămuri lucrurile, și pentru a nu se înțelege că Bianca a fost forțată să vină la emisiune, Teo a ținut să puncteze faptul că prezentatoarea TV este oricând liberă să părăsească platoul, dacă nu mai dorește să povestească cele întâmplate. „Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a replicat Teo Trandafir.

Loading...

Citește și

  • Bianca Drăgușanu (36 de ani) este clar îndrăgostită peste măsură de noul ei iubit, Tristan Tate. Cei doi au fost prezenți la un eveniment monden unde au fost surprinși în timp ce se ţineau de mână şi se sorbeau din priviri la fiecare pas.

  • Imediat după ce a filmat pentru emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde este moderatoare, Bianca Drăgușanu s-a urcat în mașina noului iubit și au pornit împreună spre mare. În drumul către litoralul românesc, vedeta l-a întrebat pe Tristan, noul ei iubit, despre cuceririle lui din trecut. Ceea ce a urmat a fost o adevărată declarație de dragoste pentru Bianca, orgoliul ei fiind în mod sigur satisfăcut de mărturisirile lui Tate.