Cum a pozat Antonia goală în pat! Imaginea care a stârnit controverse pe internet

antonia_1.jpg

Antonia a pozat goală pe internet, acoperită doar de o bucată de așternut
Foto: Instagram

Antonia a ajuns să strângă, până în prezent, 1,5 milioane de urmăritori numai pe Instagram, bucurându-se, astfel, de mulți admiratori care o apreciază și care o susțin în cariera sa de artistă. Cântăreața știe întotdeauna cum să-și surprindă fanii, prin intermediul imaginilor publicate, părând că deține rețeta succesului, atunci când vine vorba de rețelele de socializare. Cea mai recentă poză publicată de Antonia pe internet a ajuns să creeze un subiect de controversă printre internauți, dat fiind faptul că artista s-a pozat goală, printre așternuturi.

Antonia alege să publice adesea pe rețelele de socializare imagini în care apare în ipostaze sexy, artista putând să se mândrească cu un corp de invidiat, la care a contribuit natura, pe de-o parte, și sala de fitness, de cealaltă parte. Nu este de mirare că artista a fost și model, înainte să alegă cariera muzicală de care se bucură în prezent. Cântăreața s-a aflat în centrul atenției pe rețelele de socializare după ce a optat pentru publicarea unei imagini extrem de îndrăznețe, aceasta afișându-se în mediul online complet goală, în cadrul unei ședințe foto, doar o bucată de așternut acoperindu-i formele. Artista stătea relaxată în pat, în timp ce fuma o țigară. Imaginea a fost editată alb-negru, iar în forma ei finală, poza părea o copertă desprinsă dintr-o revistă celebră. Datorită fostei cariere în modelling, Antonia a pozat naturală și fără inhibiții, imaginea reușind să strângă 33 de mii de aprecieri. 

antonia_goala.jpg

Poza îndrăzneață publicată de Antonia pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Comentariile fanilor au apărut și ele imediat, unii dintre aceștia fiind în asentimentul vedetei, alții criticând cu vehemență tentativele Antoniei de a fi sexy pe interenet, cei din urmă invocând faptul că artista are trei copii și că un astfel de comportament nu ar fi un exemplu bun pentru aceștia. „Frumos exemplu pentru copiii tăi, foarte frumos. Ce le-ai spus: Știți dragilor, astăzi mama voastră a pozat goală? Glumesc, ca doar nu le-ai spus. Vai și amar de tine”, a fost unul dintre comentariile negative. Totuși, Antonia a primit și multe comenatrii laudative, în care prietenii săi virtuali îi admirau frumusețea. 

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea, cei doi având împreună doi băieţi, Akim şi Dominic. Antonia a mai fost căsătorită cu italianul Vincenzo Castellano, mariaj din care a luat naştere Maya, fiica cea mare a artistei.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Cristi Brancu a comentat cu ochi critici una dintre cele mai mediatizate relații ale momentului. Prezentatorul și-a expus punctul de vedere în legătură cu Antonia și Alex Velea, dezvăluind câteva detalii necunoscute de publicul larg. Acesta a vizat una dintre declarațiile Antoniei, în care cântăreața povestea cu ochii în lacrimi faptul că îi lipsește foarte mult fetița ei, Maya, pe care o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

  • Foto

    Alex Velea şi Antonia sunt parteneri de viaţă şi de afaceri, însă ca orice cuplu, se confruntă cu certuri şi divergenţe. În general, cei doi sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală, însă recent Alex Velea a făcut o mărturisire care i-a luat prin surprindere pe cei care îi simpatizează.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1