Cum a obţinut Ştefan Bănică jr. rolul din „Liceenii”

stefan.jpg

stefan banica jr. liceenii
Ştefan Bănică interpretează roluil lui Mihai Marinescu în "Liceenii"
foto: Click!

Nimic nu este întâmplător în viaţă, iar de asta s-a convins şi Ştefan Bănică jr. Actorul a povestit cum a ajuns să joace în seria „Liceenii”, film care l-a făcut celebru.

În spatele mult îndrăgitului rol din „Liceenii”, interpretat de Ştefan Bănică jr, se ascunde o poveste savuroasă. Actorul a explicat cum s-a prezentat la casting şi cum a reuşit să-i convingă pe toţi că este cel mai potrivit pentru a-l interpreta pe Mihai Marinescu. "Domnul Corjos a dat probe cu toți studenții din Institutul de Teatru de la București și din Târgu Mureș, dar nu era foarte mulțumit de rezultate. Și unul, culmea, nici nu știu cine, i-a zis:  «Domnule, mai sunt câțiva amărâți în armată, niște boccii, de-abia i-a luat», printre care eram și eu”, povestește amuzat Ștefan Bănică.

stefan-banica.jpg

stefan banica jr
Ştefan Băncă are o relaţie cu Lavinia Pârva
Foto: Antena 1

"Ne-a cheamat și pe noi. Eu am venit total detașat, pe mine mă interesa doar să ajung acasă să mănânc. Am venit, am dat proba și la fel am plecat”, continuă artistul. Tatăl lui a fost cel care i-a dat vestea că a primit rolul, iar „restul e istorie”, așa cum concluzionează Florentina Fântânaru, prezentatoarea emisiunii "Dincolo de aparenţe".

Ştefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu şi a trăit cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, Radu Ștefan. Cei doi nu au fost căsătoriți oficial și s-au despărțit în anul 2005. În ianuarie 2006, Ștefan s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care un an mai târziu i-a dăruit o 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013 Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat , iar din acea toamnă Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

El a declarat că știe să fie recunoscător iubitei lui. "Fiecare relație are unicitatea ei. Nimic nu e întâmplător. Oamenii nu se întâlnesc întâmplător. Trebuie să iei ceea ce e bun de la fiecare om pe care îl întâlnești și cu care ai o relație. Eu îi mulțumesc Laviniei pentru faptul că îmi dă un echilibru extrem de important, pentru faptul că se adaptează situației noastre – Lavinia este foarte bună prietenă cu copiii mei și pentru asta jos pălăria, oricând”, a declarat Ștefan Bănică la Antena Stars. 

Loading...

Citește și

  • Lavinia Parva Stefan Banica nunta

    Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și Lavinia Pârva (30 de ani) se pregătesc de nuntă? Au trecut patru ani de când se iubesc, așa că nu ne-ar mira. Cei doi au acceptat să vorbească pentru prima dată despre relația lor și să pozeze împreună într-un pictorial. În ediția de mâine a revistei „Viva”, Bănică și Pârva strălucesc pe copertă.

  • oana sarbu cesonia postelnicu

    Filmul ”Liceenii” se apropie de vârsta de 32 de ani, însă continuă să facă fani în rândul tinerilor telespectatori. Aventurile eroilor interpretați de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Ștefan Bănică Jr. sau Mihai Constantin fascinează și acum, deși lucrurile s-au schimbat radical în viața liceenilor din zilele noastre. Cât despre actrițele care au jucat rolurile principale, popularitatea adusă de film le-a ajutat în carieră, însă în viața personală au fost urmărite de ghinion.

  • Unul dintre cele mai iubite filme româneşti, "Liceenii" a creat o adevărată modă în rândul adolescenţilor, iar actorii din peliculă au fost adoraţi de generaţii întregi. Iată ce mai fac şi cum s-au schimbat după 27 de ani cei cinci actori principali din film.

  • Filmul "Liceenii" a fost o rampă de lansare pentru mai mulţi actori. Majoritatea celor care iubesc această producţie îşi aduc aminte mai ales de Ştefan Bănică junior, de Oana Sârbu sau de Costin Mărculescu, elevul cu replica: "Tovarăşa profesoară, daţi-mi broaştele înapoi!".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1