Cum merg pregătirile pentru nunta Adelinei Pestrițu. A ales culoarea rochiilor domnișoarelor de onoare

adelina-pestritu-iubit.jpg

Adelina Pestrițu pune la punct organizarea nunții
Foto Facebook

Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru nunta care urmează să aibă loc în viața ei, anul acesta. Fosta prezentatoare tv a dezvăluit deja ce culoare vor avea rochiile domnișoarelor de onoare. Adelina și Virgil sunt foarte atenți la detalii pe care le pun la punct pentru nuntă și au grijă să nu omită nimic.

Astfel că, Adelina Pestrițu s-a gândit deja ce culoare vor avea rochiile domnișoarelor de onoare de la nuntă și este sigură că toate lucrurile vor decurge precum planurilor. Viața Adelinei Pestrițu s-a schimbat enorm în ultimii ani, dat fiind că în utlimul an a devenit și mămică, iar în curând și soție.

Ea și Virgil se înțeleg foarte bine și se iubesc peste măsură, iar nunta va fi un eveniment rupt din filme.

Adelina Pestrițu a ales culoarea rochiilor domnișoarelor de onoare

Adelina Pestrițu și-a contactat cele mai bune prietene și le0a invitat să-i fie domnișoare de onoare, iar imediat cum ele au confirmat că își însușesc rolul, vedeta s-a gândit la rochiile lor, dar și la culoare. Astfel că, prietenele care vor fi domnișoare de onoare vor purta rochii de culoare roz.

„A mai rămas foarte puțin până când vom sărbători marele pas din relația noastră, cununia religioasă. Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul prețios, după cum tradiția spune, domnișoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece și mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare.

Șase prietene apropiate au acceptat invitația de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste. Ele vor îmbrăca rochii de aceeași culoare și vor fi alături de mine în fața altarului”, a scris Adelina Pestrițu pe blog.

O parte dintre prietenele Adelinei Pestrițu sunt deja căsătorite, însă ea nu ține cont de tradiție și își dorește ca prietenele ei cele mai bune să-i fie alături ca domnișoare de onoare.

„Chiar dacă tradiția spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunț că eu nu o să țin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite și pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnișoară de onoare la momentul nunții ei, petrecut în urmă cu 4 ani. Și nu trec peste această tradiție pentru că aș avea eu o dorință arzătoare să fiu contra vântului, ci pur și simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite și sunt ok cu această mică „schimbare” de reguli. Trecând peste acest amănunt care pentru mine sincer nu are prea mare importanță, vreau să vă povestesc puțin despre ținutele pe care mi-aș dori să le poarte în ziua nunții noastre”, a continuat ea.

Cum vor arăta rochiile domnișoarelor de onoare

Rochiile pe care domnișoarele de onoare le vor purta vor fi lungi, extravagante, iar despre culoare, Adelina Pestrițu detaliază că va fi una caldă, un roz pal.

„Cu siguranță vor fi rochii lungi până în pământ, eventual cu trene, iar culoarea una plăcută, de sezon, perfectă pentru orice conformație, eleganță, și din punctul meu de vedere, favorită tuturor miresicilor pentru domnișoarele de onoare. Rozul pal se regăsește în proporție de 40% în dressing-ul meu, așa că nu aveam ce altă nuanță să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte pentru că îmi doresc că ele să se simtă frumoase, strălucitoare și să le avantajeze croială rochiei. Deci cu siguranță nu voi impune o „uniformă„. Pentru mine ele sunt extrem de importante și îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepții regulilor sau ai tradițiilor. Putem împrumută obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru”, a încheiat vedeta.
 

 

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu karl lagerfeld

    Adelinei Pestrițu îi place să se joace cu look-ul ei și nu îi este teamă să se transforme în diferite personaje. De această dată, vedeta s-a lăsat pe mâna lui Adrian Perjovschi și i-a adus unt ribut inedit celebrului creator de modă, Karl Lagerfeld.

  • adelina pestritu click tv live

    Anul trecut a dat vestea că va deveni mămică, iar 2019 va fi clar cel care îi va aduce nunta mult visată. Adelina Pestriţu se pregăteţte să îmbrace nu una, ci două rochii de mireasă pentru ceremonia religioasă ce urmează să aibă loc în curând. Până atunci, bruneta a intrat pe de acum în focul pregătirilor şi a povestit cum va arăta în linii mari ziua care o va face să tresalte de emoţie.