Cum le răspunde Adela Popescu celor care o acuză că şi-a lăsat copilul de izbelişte pentru cariera în tv

adela.jpg

adela popescu haine mulate jeansi vorbeste lumea
Adela Popescu poartă fără emoţii jeanşi mulaţi
foto: arhiva personală

Adela Popescu a revenit la emisiunea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV, dar asta nu i-a adus linişte prospetei mămici. Blonda a născut în urmă cu trei luni şi a decis că vrea să se întoarcă la televizor. Deşi, actriţa are o mulţime de fani care o susţin, au existat şi voci care au pus-o la zid şi au criticat-o că şi-a "părăsit" copilul.

Adela Popescu a avut de luat o decizie grea imediat după naştere când se ştie că o femeie are mari probleme de adaptare la viaţa cu bebeluşul. Deşi îi este greu pentru că băieţelul ei se trezeşte din trei în trei ore pentru a fi alăptat, Adela Popescu a vrut cu orice preţ să revină în televiziune, iar Radu Vâlcan, soţul vedetei, a ajutat-o enorm. Într-un mesaj amplu pe blogul personal, actriţa a explicat ce a determinat-o să revină pe sticlă.   

"Sunt întrebată mai des decât mi-aş dori, dar mai rar decât mi-aş fi imaginat, «cum naiba alăptez dacă m-am întors la treabă»- varianta light, sau «cum naiba m-am întors la muncă şi mi-am lăsat copil de două luni de izbelişte»- varianta hard. 

adela_popescu_botez.jpg

adela popescu radu valcan botez
Alexandru a fost botezat în secret în urmă cu o săptămână
Foto: Facebook

"Am renunţat la câteva proiecte, la concertele cu Dj Project, la turneul de teatru, etc, vrând totuşi să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuşi să rămân la «Vorbeşte Lumea». Aşa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă. (...) Să te întorci la muncă după doar două luni de la naştere? Curată nebunie. Inconştienţă crasă. Lipsă de dragoste. Şi ce-o să faci cu copilul? Dacă ţi se opreşte lactaţia? O să pierzi etape din viaţă lui. O să regreţi! O să arunce oamenii cu roşii în tine, etc. Cam asta auzeam din gură cunoscuţilor, dar şi din fundul conştiinţei mele", a notat actriţa pe blogul ei.

Actriţa nu vrea să întrerupă lactaţia

Când a realizat că trebuie să lipsească de acasă doar patru ore, Adela Popescu s-a decis să ceară ajutorul bunicilor şi se întoarcă la tv.  

"Aşa că hai acum să vă spun cum decurge o zi din viaţă mea de mămică degenerată ce şi-a lăsat copilul acasă şi a plecat la televizor. Lui A (n.r. Alexandru) îi facem băiţa pe la 20:30. Papa şi adoarme. Deseori doarme 3 ore legate, uneori, când avem mai mult noroc, chiar 4,5. Aşadar până la 6 dimineaţă când invariabil ne dă trezirea, mă mai trezesc cam de 2 ori să îi dau păpic. De la 6:00, după ce mănâncă, Radu îl ia şi merge cu el în living. Se joacă, râd, se drăgălesc până pe la 8:30 ajutându-mă pe mine astfel să am 2 ore jumate legate de somn care sunt aur, credeţi-mă!

Înainte să plec îi dau să mănânce bine. Uneori adoarme imediat şi se trezeşte când mă întorc. Pentru că eu am avut şi am, slavă Domnului, mult lăptic, am făcut şi ceva depozite. Aşa că buni e pregătită dacă i se face fomiţă băiatului să îi dea un biberon cu laptele meu, în orele astea cât sunt plecată.
Sigur că după emisiune vin val vârtej acasă şi nimic nu ne mai poate despărţi până a două zi la 9:00.

Ar fi mai uşor, normal, dacă i-aş da lapte praf. Nu ar mai fi dependent de mine iar eu mi-aş vedea în voie de treaba. Dar nu vreau asta", a completat actriţa.

Chiar dacă are un program infernal, cu doar câteva ore de somn pe noapte, Adela este fericită că face ce îi place, iar fericirea ei contează mult şi pentru bebeluşul care o aşteaptă ca pe pâinea caldă acasă. 

Loading...

Citește și

 • adela popescu diana bart

  Adela Popescu începe să îmbrace din nou vechile haine pe care le avea în garderobă înainte de a rămâne însărcinată. Dacă până acum, prezentatoarea "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv a preferat să-şi ascundă micile imperfecţiuni lăsate de sarcină şi să poarte cămăşi largi, blonda a revenit în jeanşi şi tricou pe micul ecran.

 • adela popescu

  Adela Popeascu a îngroșat de curând rândul proaspetelor mămici din showbiz-ul românesc, atunci când l-a adus pe lume pe Alexandru, fiul ei și al lui Radu Vâlcan. Ziua de 11 iunie a fost cea mai fericită pentru celebrul cuplu, iar fanii vedetelor au așteptat de atunci prima imagine cu băiețelul mult dorit.

 • adela popescu

  Emoţii mari pentru Adela Popescu care în urmă cu doar câteva zile a sărbătorit primul an de căsnicie, dar odată cu acest eveniment şi prima ieşire din oraş cu micuţul Alexandru, bebeluşul ei de nici trei luni. Actriţa a povestit că şi-a luat inima-n dinţi şi împreună cu Radu Vâlcan au planificat în premieră o scurtă vacanţă în trei.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu aproape o lună, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1