Cum l-a făcut Brigitte pe asociatul ei să se îndrăgostească nebuneşte de ea

brigitte_nastase_2.jpg

Brigitte şi Corneliu sunt împreună de câteva luni
Foto Instagram

Brigitte Năstase este o femeie liberă şi are undă verde să-şi trăiască povestea de dragoste cu noul ei iubit fără să se mai ascundă. Bruneta a divorţat miercuri de Ilie Năstase după un proces scurt, în urma căruia ea a păstrat numele tenismenului şi afacerile pe care le-a demarat în timpul căsniciei. Una dintre ele este şi magazinul din mall la care este asociată chiar cu bărbatul care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.

Brigitte Năstase (41 de ani) şi Corneliu Oană (34 de ani) sunt într-o relaţie amoroasă de acum două luni, de când bruneta nu mai contenea cu scandalurile cu Ilie Năstase. Mereu abătură şi tristă, femeia de afaceri şi-a găsit un umăr pe care să plângă, iar asociatul ei a fost bărbatul potrivit la locul potrivit. Tânărul a povestit cum s-a îndrăgostit de ea şi ce îşi doreşte de la actuala lui iubită.

corneliu.jpg

corneliu oana iubit brigitte nastase
Corneliu a trecut şi el prin momente nu tocmai roz
foto: captură video Antena 1

"Amândoi am trecut printr-o perioadă grea. Şi eu am avut nevoie de sfaturi, pe care ea mi le-a dat. Înainte să fim iubiţi, am fost prieteni, dar eu cred că am fost de mai demult îndrăgostit de ea. Ştiind că este o femeie căsătorită, nu mi-am făcut mari speranţe. Este o femeie frumoasă, purernică cu un simţ bun al afacerilor, care mi+a inspirat încredere să mă asociez cu ea. Prima noastră întâlnire a fost la biserică. Ea mi-a spus să-mi rezerv o seară pentru asta şi am ascultat-o. Domnul Ilie Năstase m-a confruntat de două ori, dar eu m-am pus şi în situaţia lui şi am înţeles reacţiile lui. Au fost ale unui om gelos. Au fost nişte replici acide de faţă cu foarte multă lume. Oricât de mult încercau ei să se împăace şi oricât de mult s-au iubit, acum îşi făceau foarte mult rău, iar ea era mai mereu supărată. Când a început să vorbească mai mult, ne-am apropiat. Apoi am plecat în vacanţă. Aveam amândoi nevoie să ne încărcăm bateriile. Sentimentele mele pentru ea sunt mai puternice de la o zi la alta şi sunt singur că dacă va fi ceva mai mult va veni natural", a povestit tânărul la Antena 1. 

Ilie Năstase şi Brigitte au divorţat miercuri după o relaţie de 8 ani, ultimii doi dintre ei fiind marcaţi de infidelităţi de ambele părţi.      

Loading...

Citește și

  • Nu doar Ilie Năstase este liniştit şi fericit lângă noua sa iubită, ci şi Brigitte lângă noul ei partener. Celebra brunetă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de musculosul plin de tatuaje care se ocupă să-i îndulcească zilele. L-a integrat atât de bine în viaţa ei, încât recent a înnoptat cu el în apartamentul din Mamaia primit de la Ilie.

  • Inevitabilul s-a produs! La 7 luni după ce a introdus acţiunea de divorţ, perioadă în care din viaţa ei nu au lipsit scandalurile, Brigitte Năstase anunţă că are un nou iubit şi că a decis să nu se mai împace cu fostul soţ. Norocosul pare a fi un tânăr musculos, înalt ca bradul, cu care am surprins-o de două ori într-o singură săptămână.

  • brigitte nastase ilie nastase

    Ilie Năstase o să turbeze de furie! Brigitte i-a dat replica tenismenului după ce el s-a afişat zilele trecute cu Ioana, o brunetă focoasă care în trecut i-a trecut prin pat milionarului Nick Rădoi. Ca fapta soţului ei să nu rămână nepedepsită, joi seara Brigitte a publicat o imagine incendiară în timp ce îşi sărută noul iubit. Cei doi se află în vacanţă în Turcia.

  • După ce a anunțat separarea definitivă de fostul jucător de tenis Ilie Năstase, Brigitte a fost văzută destul de des în compania unui bărbat misterios. Astfel, în urma imaginilor pe care aceasta le publica pe conturile de socializare, în care apărea alături de respectivul tânăr, în presă s-a speculat imediat faptul că acesta ar putea fi noul iubit al lui Brigitte, care este de acum o femeie liberă, aflându-se în plin divorț de Ilie. Totuși, pentru a clarifica situația, bruneta a publicat un mesaj explicativ pe contul personal de Facebook.