Cum își răsfață Adda băiețelul de Crăciun. Poze emoționante cu familia cântăreței

adda-fiu-alex-catalin-rizea.jpg

adda alături de familia ei. Alex, fiul ei. Cătălin, soțul ei.
ADDA, Cătălin și Alex formează familia pe care artista și-a dorit-o dintotdeauna. Ei vor petrece Crăciunul împreună alături de restul rudelor apropiate.
Foto Instagram

Adda se pregătește intens pentru Crăciun și încearcă să creeze de sărbători cât mai multe amintiri alături de familie. Artista ne-a declarat că anul acesta își va avea toată familia alături de Crăciun și abia așteaptă să petreacă împreună. Adda și fiul ei au realizat o ședință foto de Crăciun care i-a impresionat pe toți prietenii virtuali ai artistei. Alex îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi artistei care s-a făcut remarcată după ce a lansat piesa «Îți arăt că pot».

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de mai mult timp, iar în urmă cu doi ani ei și-au unit destinele în fața divinității și au devenit soț și soție. Artista are grijă ca fiului ei să nu-i lipsească nimic și îi împlinește orice dorință, astfel că, anul acesta, de Crăciun, el va găsi sub brad toate cadourile pe care și le dorește. 

Cum își răsfața Adda fiul de Crăciun

Adda și fiul ei, Alex, au o relație foarte apropiată și petrec cât de mult timp pot împreună, atunci când artista nu este plecată să concerteze în alte orașe. Cu toate acestea, ea reușește să găsească destul timp să petreacă alături de el. Anul acesta, ea îi va pregăti mai multe prăjituri specfice acestui anotimp, multe dintre acestea fiind o noutate și pentru ea și speră să-i iasă așa cum trebuie. 

„De Crăciun o să fiu acasă cu familia, o să vină părinții mei din Târgu Mureș. O să-i fac lui Alex niște steluțe cu bombonele, deja am cumpărat ce e nevoie. Vreau să-i mai fac un foietaj în formă de brad, sper să-mi și iasă bine. Alex a vrut de Crăciun multe mașini și un «tor» mare, adica tractor mare. Și i-a luat Moșu. L-a luat deja, l-am ascuns pe dulap”, ne-a declarat Adda.

adda-alex-adda-fiu-rizea-catalin.jpg

Adda fiu, alex.
Cât de mare a crescut fiul Addei. Ea îl răsfață și îi cumpără toate cadourile pe care și le dorește
Foto Instagram

Siguranța fiului ei este primordială pentru artistă, motiv pentru care ea a ales globuri din lemn pentru ca fiul ei să nu se rănească în clasicele globuri de sticlă, în caz ca acelea s-ar fi spart. Cântăreața a achiziționat alături de soțul ei decorațiuni de Crăciun care se potrivesc perfect cu designul locuinței lor. 

„Am cumpărat brad, am hotărât ca anul acesta să avem unul natural, mic. Am cumpărat globuri din lemn să evităm riscul de a se sparge, să-l protejăm pe Alex. Am vrut să facem un brad, dar unul practic și fără riscuri”, a povestit Adda pentru click.ro.

adda-de-piatra-aprindem-lumanari.jpg

adda fiu
Adda a lansat pe contul personal de youtube un colind care se numește «Aprindem Lumânări»
Foto Instagram

Ce concerte are Adda de sărbători

Adda a pregătit mai multe surprize fanilor din mai multe orașe, iar de Crăciun ea va concerta în București și la Titu, iar în noaptea dintre ani, ea va avea trei concerte pregătite, în trei orașe diferite. 

„Pe 25 cânt în Piața Constituției la Târgul de Crăciun, pe 27 o să cânt la Titu, iar de revelion o să cânt în Botoșani, Suceava și Roman, voi avea trei concerte în acea noapte”, ne-a explicat artista.  

Adda a lansat piesa de Crăciun: «Aprindem Lumânări»

Adda alături de echipa ei, Baladda Records au pregătit un colind emoționant de sărbători. 

 

Loading...

Citește și

  • Adda a ales cu grijă ținuta pe care a purtat-o la Elle Style Awards 2018. Artista și-a făcut bine temele și s-a afișat într-o ținută foarte cochetă. Adda nu a ținut cont de camerele de fotografiat și și-a scos limba la panou, iar fotografia a amuzat sute de fani.

  • Adda, Lupii, Iti arat ca pot, Minti murdare,

    Adda a mărturisit că a avut o perioadă în care nu și-a mai dorit să cânte și a vrut să renunțe de tot la cariera sa muzicală. Dar în toate problemele pe care le-a întâmpinat l-a avut alături pe soțul ei, Cătălin. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale, despre momentul în care simțea că nu mai poate continua să cânte și despre cum a reușit să slăbească 27 de kilograme de când a născut.