Cum își petrec Andreea Mantea și fiul ei timpul în Turcia

andreea_mantea.jpg

Andreea Mantea și fiul ei au parte de activități memorabile împreună
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Andreea Mantea și fiul ei au un program foarte încărcat în Turcia, însă reușesc să găsească timp pentru a se bucura de muzee și de atracțiile turistice din Istanbul, locul unde filmează noua emisiune de la KanalD.

Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte apropiată și încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil împreună și vizitează cât de mult pot cele mai distractive locații.

Prezentatoarea tv se află, în prezent, în Turcia pentru o perioadă de șase luni, deoarece acolo filmează pentru emisiunea sa nouă de la Kanal D, care se numește „Puterea Dragostei”. Andreea Mantea a reușit să-și convingă șefii să-și ia bona și fiul alături de ea pe parcursul filmărilor.

andreea-mantea-fiu.jpg

Andreea Mantea și fiul ei au o relație foarte apropiată
Foto Instagram

Andreea Mantea a declarat că se simte foarte bine în Istanbul, unde filmează noua emisiune și, deși are foarte mari emoții, se descurcă de minune.

”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a declarat ea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Andreea Mantea și fiul ei sunt de nedespărțit, iar vedeta l-a luat pe David și în Turcia, acolo unde ea filmează emisiunea Puterea dragostei la Kanal D. Cei doi vor petrece acolo cel puțin șase luni, atât cât ar dura filmările emisiunii.

  • Cristi Mitrea, fostul partener de viață al Andreei Mantea, a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă și a reacționat la mutarea fiului său în Turcia, alături de mama sa. Andreea Mantea și David vor fi plecați din țară timp de șase luni, deoarece filmările pentru noua emisiune a prezentatoarei TV se vor desfășura pe meleaguri turcești.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5