Cum își aniversează Jorge fetița! «Prima zi de naştere departe»

jorge-fetita-aniversare.jpg

Jorge și-a aniversat fetița marți, 13 noiembrie
Foto: Instagram

Astăzi este o zi specială în familia lui Jorge! Cântărețul își aniversează fetița, care a împlinit marti, 13 noiembrie, frumoasa vârstă de 10 ani. Tăticul este foarte emoționat de acest eveniment din viața sa, având în vedere că micuța lui s-a mutat de curând în America cu mama sa, și, astfel, nu îi poate fi alături cu ocazia zilei sale de naștere. Totuși, Jorge a mărturisit, totuși, că este bucuros pentru fetița lui și i-a transmis acesteia un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Jorge a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant pentru fiica sa, Karina, rezultată din mariajul lui cu fosta lui soție, Alina Laufer. După ce aceasta din urmă a decis să se mute în Statele Unite alături de micuță, Jorge a fost complet devastat de veste. Marți, 13 noiembrie, când fetița lui a împlinit 10 ani, cântărețul nu a putut să-i fie alături și regretă nespus acest lucru, însă susține că este cu gândul și cu sufletul alături de cea mică.

Fiica lui Jorge a împlinit 10 ani

Cântărețul se simte recunoscător pentru că este tată de fată și a dorit să-i mulțumească Karinei că îi face viața mai frumoasă. Artistul a publicat pe rețelele de socializare o imagine ce-i înfățișa pe ei doi, însă a anunțat că se află în București, din păcate, în această zi specială. Totuși, de curând, Jorje și-a vizitat fetița în SUA, călătorind peste ocean numai pentru a o vedea.

jorge-fetita-zi-de-nastere.jpg

Karina, fetița lui Jorge, a împlinit 10 ani
Foto Instagram

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Jorge fetiței lui

„Este o zi specială! Prima zi de naştere departe, dar totuşi atât de aproape în suflet. Mă simt binecuvântat şi o spun cu inima plină. Fetiţa mea face 10 ani azi şi cred că cel mai frumos cadou mi l-a făcut ea mie, că m-a ales ca tată. La mulţi ani, Karina! Te iubesc! Micuţa mea prinţesă face 10 ani”, a transmis Jorge pe contul său de Instagram. 

Prietenii virtuali ai cântărețului iau urat celei mici în comentarii cele mai frumoase gânduri. „La mulţi ani! Săi aibă parte de sănătate, fericire, inocenţă, bunătate, iubire, zile senine şi noroc! Amândoi sunteţi norocoşi că vă aveţi unul pe celălalt, că vă iubiţi necondiţionat şi că preţuiţi fiecare clipă petrecută împreună” sau „Să-i dea Dumnezeu tot ce e mai frumos pe lumea asta. La mulți ani”, sunt câteva dintre numeroasele mersaje transmise de admiratorii lui Jorge.

jorge-baietel.jpg

Jorge mai are și un băiețel, din a doua căsnicie
Foto Instagram

Karina s-a mutat în SUA, alături de mama sa

Jorge și-a anunțat admiratorii în legătură cu plecarea fiicei lui în America, aceasta urmând să stea cu mama ei, Alina Laufer, și actualul ei partener, afaceristul Ilan Laufer, cu care este căsătorită de 5 ani.
„Inima mea o ia razna. Ultima întâlnire înainte să se mute Karina în Miami. Dă un mesaj cu inimioară ca să ne fie mai ușor. Karina, te iubesc”, este mesajul transmis de Jorge pe contul său de socializare, la momentul respectiv. Jorge şi-a refăcut viaţa, fiind căsătorit Ramona, alături de care are un băieţel, micuțul David. 

Loading...

Citește și