Cum învață Oana Lis pentru Licența la Psihologie. E dependentă de mâncare

oana18-oana.jpg

Oana are emoții înaintea ultimului examen

La 40 de ani, Oana Lis se află la un pas de a fi psiholog cu diplomă și de a putea profesa în voie.

Soția fostului primar al Capitalei Viorel Lis (75 de ani) provine dintr-o familie dezorganizată și fără posibilități materiale. Chiar dacă a fost crescută de bunica ei și de o mătușă, tatăl ei a terorizat-o și violat-o când avea doar 15 ani.

Pentru a trece peste toate acestea, ea a făcut ani întregi de terapie, a absolvit cu succes Facultatea de Psihologie și e din nou o femeie puternică.

În prag de licență, Oana și colegele ei de facultate s-au adunat la terasă să învețe împreună pentru ultimul examen.

Înainte de a se pune conștiincioase cu burta pe carte, doamna Lis și prietenele ei și-au comandat mâncare, apă din belșug și nelipsita cafea care să le energizeze. Așa că vor lua examenul cu brio, cu siguranță. 

Loading...
 
 

Citește și

  • oana lis

    De la scandal, la bal! Aşa s-au desfăşurat ostilităţile la ziua de naştere a Oanei Lis, care pe 19 martie a împlinit vârsta de 40 de ani. Soţia lui Viorel Lis a dat mare chef la un restaurant tradiţional românesc, din Capitală, unde şi-a invitat toţi prietenii din showbiz. I-au fost aproape soţul Viorel şi bunica de 91 de ani, din Stoeneşti, Olt, iar show-ul a fost garantat.

  • Viorel Lis, Oana Lis, prima noapte de dragoste, relatie, primaria capitalei, amor

    Au trecut 19 ani de atunci, însă Viorel Lis își amintește despre prima noapte de amor cu Oana de parcă s-ar fi întâmplat aseară. Ca orice bărbat romantic, care vrea să impresioneze o tânără virgină, fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină într-un orășel din Franța.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1