Cum îi încurajează Mihai Alexandru pe Ilinca și Alex: «O întreb cine a supărat-o, ca să-l bat!»

mihai_alexandru1.jpg

eurovision
Mihai Alexandru, alături de reprezentanții noștri
Foto: arhivă personală

Emoții maxime pentru reprezentanții noștri la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, care în 13 mai dau examenul cel mare, la Kiev, în finala concursului cântecului european. Întreaga delegație a României este alături de tinerii care speră la o clasare foarte bună.

Mihai Alexandru, compozitorul piesei Yodel It, are experiența de partea lui când vine vorbva de a gestiona o cometiție de asemenea anvergură, așa că este în măsură să le ofere sfaturi, critici și încurajări lui Alex și Ilincăi.

Mihai Alexandru a revenit în finala internațională a concursului după 14 ani. Compozitorul piesei “Yodel it”, care ne reprezintă anul acesta la Eurovision, a mai concurat în anul 2003, cu Nicola, la Riga, cand au ieșit pe locul 10.

“Ilincăi îi spun să fie atentă doar la intonație și să se elibereze de toată presiunea pe care o are pe umeri, să aibă încredere în ea, pentru că tehnic, ea nu are astfel de probleme, dar ea este o persoană extraordinar de inteligentă și știe de dinainte să-i dau un sfat unde trebuie să fie atentă sau ce să facă. Deja, de două zile, nu-i mai dau nicio indicație, pentru că nu mai am de ce. De obicei, o întreb cine a supărat-o, ca să-l bat! Lui Alex îi spun două lucruri: Omoară-i!, iar el de abia așteaptă, pentru că este exact ceea ce își dorește să audă și să facă, și îi mai zic să nu cadă pe acolo!” a declarat pentru Click! compozitorul piesei.

Loading...

Citește și

 • eurovision 2017

  Mihai alexandru este compozitorul piesei "Yodel It" cântată de Ilinca Băcilă și Alex Florea și care ne reprezintă la Eurovision în acest an. Când a trebuit să voteze însă una dintre melodiile înscrise în competiție, compozitorul a ales melodia altei țări.

 • alex florea, ilinca

  Alex Florea și Ilinca au avut prilejul să viziteze Locurile Sfinte din Israel, unde s-au rugat pentru reușita la Eurovision 2017, competiție ce are loc în luna mai la Kiev, Ucraina.

 • eurovision

  Românii sunt cu ochii pe TVR, mai exact, pe Eurovision 2017. Emoții din ce în ce mai mari, atât pentru reprezentanții României la Eurovision, Ilinca Băcilă și Alex Florea, dar și pentru toți românii, care îi susțin din toată inima. Sâmbătă, 13 mai, are loc finala Eurovision, iar după calculele și preconizările multora, România are mari șanse să ocupe un loc foarte bun în competiție.

 • eurovision 2017 alex florea ilinca bancila yodell it

  Sâmbătă seara (13 mai) Ilinca şi Alex Florea intră în finala Eurovision, reprezentând România, fiind, potrivit unui sondaj, cel mai bun duo din competiţie. Piesa "Yodel It!” se află pe a şaptea poziţie la casele de pariuri după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, piesa compusă de Mihai Alexandru se găsea pe locul al şaselea.

 • eurovision 2017 ilinca si alex florea

  Ilinca Băcilă și Alex Florea au reușit să se califice în finala de sâmbătă,13 mai de la Eurovision. Cei doi tineri au primit numeroase mesaje de felicitare atât aici, la Kiev, cât și din țară de la rude si prieteni.

 • ilinca si alex florea

  Sâmbătă, 13 mai, va fi ziua cea mare pentru Ilinca și alex Florea pentru că vor trebui să se afirme din nou pe scena de la Kiev și să aspire la câștigarea concursului. Competiția este însă una foarte strânsă și nu doar în ceea ce privește talentul muzical.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1