Cum a fost surprinsă Iuliana Luciu după eliminarea de la «Asia Express»

12_2-col-iuliana-luciu-foto-blitz-img_2949.jpg

Iuliana Luciu, surprinsă la cumpărături. Pe faţa ei încă se citeşte oboseala
Foto: BLITZ

Nici două săptămâni nu a rezistat la “Asia Express” (Antena 1), show care se filmează în India şi Sri Lanka, aşa că Iuliana Luciu (31 de ani) şi colega ei de suferinţă, Margherita de la Clejani, şi-au reluat activităţile obişnuite, la Bucureşti.

Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe sora Nicoletei Luciu la cumpărături, cărând un bax cu apă plată, iar pe faţa ei se putea citi încă oboseala şi chinul îndurate în competiţia pentru 30.000 de euro. Iuliana a fost nevoită să facă autostopul, să îşi caute adăpost, hrană şi să se descurce cu un euro pe zi. ”Cu autostopul a fost tragic, pentru că nu am avut noroc. Ne ignora toată lumea. Noi ne așteptam ca fiind două fete tinere, drăguțe și vesele să ne ducă oricine…oriunde aveam nevoie. Dar nu a fost deloc așa. Erau foarte mulți oameni care doar se uitau la noi și nu ne băgau în seamă”, au mai declarat cele două. 

 

Cruduţa a părăsit «Ultimul trib», sora ei găteşte la «Chefi la cuţite»

12_1-col-daniela-crudu.jpg

Daniela şi-a rupt mâna

Daniela Crudu (29 de ani) i-a transmis pasiunea pentru emisiuni TV şi surorii ei mai mari, Ana-Maria, de profesie make-up artist. Aceasta din urmă a decis să se înscrie la “Chefi la cuţite” (Antena 1) şi o vom vedea în această seară, de la ora 20.00, gătind un preparat sofisticat, rețeta preferată a tatălui său: mușchiuleț de porc în crustă de fistic, cu piure de mere.

12_15-col-sora-crudu.jpg

Ana-Maria e gospodina familiei

”Ana știe să gătească, ea e cea care pregătește mâncarea în familie, pentru că eu nu stau deloc bine la acest capitol”, spune Daniela despre sora ei. Şi ea a fost anul acesta la un reality-show, la “Ultimul trib” (Antena 1), de unde însă tocmai a fost eliminată. ”Mi-am rupt mâna și nu aveam alta, așa că m-au trimis în concediu medical. Nu am fost eliminată, m-au trimis acasă din motive medicale”, a povestit Daniela la „Prietenii de la 11”, cu veselia care o caracterizează. 

Loading...

Citește și

  • Daniela Crudu a fost nevoită să-și ia adio de la marele premiu pus în joc în cadrul competiției Ultimul Trib. Fosta asistentă TV a trebuit să se întoarcă în țară, după ce s-a accidentat grav la mână. După câteva investigații făcute de medicii de specialitate, Daniela Crudu a fost sfătuită să se retragă din competiție, deoarece din cauza problemelor medicale, dacă mai participa la probele solicitatante ale concursului, și-ar fi agravat situația.

  • daniela crudu si sorana pozeaza alaturi de colegul lor de echipa, dorian popa

    Competiţia de la “Ultimul trib” devine din ce în ce mai acerbă, concurenţii luptându-se cu toate forţele pentru a câştiga premiul cel mare în valoare de nu mai puţin de 100.000 de euro. Dacă la începutul concursului, echipele erau competitive, dar totuşi în relaţii amicale, iată că etapele superioare ale emisiunii aduc rivalităţi şi strategii nu tocmai corecte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1