Cum a fost surprinsă Bianca, după ce a anunţat că s-a despărţit de Slav

v18-19-v-2-col-bianca.jpg

bianca dragusanu kanal d
Bianca Drăgușanu nu mai lucrează la Kanal D
foto: Kanal D

Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Victor Slav (38 de ani) s-au despărţit, iar vestea a fost făcută publică duminică seara. Azi, 18 iunie, blondina a fost surprinsă încărcată de cadouri, mai exact, cu doi urşi imenşi, din flori de hârtie. Să fie oare un gest de împăcare, din partea lui Victor?

Nu vezi zilnic aşa ceva, pe străzile Bucureştiului. Azi, 18 iunie, în jurul prânzului, Bianca Drăguşanu a parcat în faţa atelierului ei de croitorie, din cartierul Primăverii, nu înainte de a-şi chema ajutoare. O angajată de-ale ei o aştepta în faţa maşinii, pentru a o ajuta cu bagajele. Nu a fost vorba despre genţi sau saci cu materiale, ci despre doi urşi imenşi, unul alb şi unu roz, care păreau confecţionaţi din flori artificiale. Astfel, în braţe cu un urs roz, dar şi cu bichonul ei alb, cu cozi împletite, ochelari de soare, geantă de firmă, unghii mov şi ţinută colorată, Bianca părea desprinsă dintr-un film. Fotoreporterii Click! au surprins întreaga scenă şi, întrebată de unde are acele cadouri speciale, vedeta de la Kanal D s-a rezumat a fi ironică: “De la Victor!”. Cine ştie, poate fostul ei iubit chiar a scos la înaintare artileria grea şi s-a decis să o recucerească. Cei doi s-au despărţit recent, din cauză că nu mai aveau timp unul pentru celălalt, de când s-au angajat la Kanal D.

1/5

„Bianca și Victor s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună de mai mult timp. Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea “Wowbiz”, la Kanal D) și doarme până la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca nu are doar emisiunea «Te vreau lângă mine», ca sa zici ca după ce iese din emisie se văd la masă, ea are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă. Ea zicea ceva, el înțelegea altceva. Despărțirea nu e nici o drama din punctul ei de vedere, au un copil împreună, este adevărat, dar nu este primul cuplu care se desparte. Amândoi sunt tineri, frumoși, cunoscuți și ar putea oricând să înceapă o altă relație, în care să fie fericiți”, au povestit, pentru Click!, surse bine informate din anturajul blondinei de la Kanal D.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1