Cum a fost Gabriela Cristea lăsată pe dinafară. Adevărul despre conflictul dintre ea și Kanal D

gabriela_cristea_1111.jpg

gabriela cristea, kanal d,
Gabriela Cristea a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu la "Te vreau lângă mine"
Foto: Arhivă personală

Dispărând o perioadă de pe micile ecrane pentru a se concentra pe creșterea fetiței ei, Victoria, Gabriela Cristea e posibil să își fi pierdut locul ca prezentatoare la emisiuea „Te vreau lângă mine”.

În ultima săptămână, relația dintre vedetă și postul de televiziune Kanad D a devenit din ce în ce mai tensionată. Zvonuri potrivit cărora Gabriela ar fi fost pe deplin înlocuită de Bianca Drăgușanu în emisiunea de divertisment „Te vreau lângă mine” au apărut imediat după ce prezentatoarea tv a fost invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos și difuzată de Antena 1. Este cunoscut faptul că atunci când o persoană are un contract cu o anumită televiziune, rar aceasta acceptă să apară în cadrul unei emisiuni a unui post concurent. Acesta este motivul pentru care toată lumea s-a întrebat ce se ascunde în spatele apariției neașteptate a Gabrielei la Antena 1, deoarece este cunoscut deja faptul că vedeta se află în conflict cu șefii ei de la Kanal D, după ce a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu la moderarea emisiunii ce a consacrat-o. Însuși faptul că a acceptat să apară la un post concurent, spune multe despre relația pe care prezentatoarea o are cu Kanal D în momentul de față.

În ultimele săptămâni, n-a mai apărut nicio veste despre posibila reîntoarcere a Gabrielei la Kanal D, Bianca văzându-și în continuare liniștită de treabă. Acest fapt devine și mai suspicios dacă luăm în considerare schimbările de pe rețeaua de socializare Facebook, pe care vedeta le-a făcut recent. Acum ceva timp, atunci când îi vizitai profilul Gabrielei, puteai observa că aceasta figura drept angajat Kanal D. În momentul de față însă, în locul numelui televiziunii, apare „Acasă cu Victoria”. Acest lucru se poate referi bineînțeles la faptul că prezentatoarea tv se află în concediu de maternitate, însă de ce ar sterge denumirea postului tv unde este angajată? Simplu. Este posibil ca aceasta să fi rupt definitiv contractul cu Kanal D.

Conform viva.ro, se vehiculează că Gabriela Cristea ar fi făcut o înțelegere cu Kanal D pentru a reveni pe post începând cu data de 21 ianuarie. Însă după câteva negocieri de ambele părți, acest lucru nu s-a mai întâmplat, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu ocupa deja postul Gabrielei.

Înainte de a intra în concediu de maternitate, având contract de drepturi de autor, se pare că vedeta și Kanal D au convenit să înceteze colaborarea, în mod legal, pentru ca prezentatoarea TV să poată primi banii cuveniți de la stat, pentru creșterea copilului. Astfel ea s-a bazat pe înțelegerea mutuală dintre ea și televiziune, că va reveni pe post, în data de 21 ianuarie. Ceea ce nu s-a mai întâmplat nici până la momentul actual.

Situația poate fi rezolvată bineînțeles în instanță, în cazul în care cele două părți implicate nu vor reuși să ajungă la o înțelegere, într-un final. Rezumând întreagul conflict, este foarte posibil ca apariția Gabrielei la Antena 1 să nu fie una întâmplătoare. Aceasta fiind teoretic „liberă de contract”, poate accepta oricând ofertele de muncă ale altor televiziuni.

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea, kanal d,
Gabriela Cristea, în scaunul pe care s-ar putea să nu-l mai ocupe la „Te vreau lângă mine”
Foto: Arhivă personală

 

 

 

Loading...

Citește și