Cum făceau vedetele plajă pe vremea lui Ceaușescu. Angela Similea - sâni perfecți, Silvia Dumitrescu - picioare lungi

Azi, chiloţi tanga, ieri, budigăi! Aşa a evoluat moda la plajă, iar Click! îţi arată fotografii de arhivă, realizate pe Litoral, cu cele mai cunoscute artiste de la noi. Angela Similea, Tora Vasilescu, Marina Voica, Stela Popescu şi Silvia Dumitrescu arătau spectaculos în costum de baie.

Pare de necrezut, dar şi divele din Epoca de Aur au pozat în bikini! Fie pentru revistele vremii, fie pentru albumele personale. Cert este că toate s-au pliat pe moda din acea perioadă, conservatoare şi decentă, aşa că n-o să găseşti vreo imagine de dinainte de ’89 cu artiste fără sutien la plajă sau cu costume de baie minuscule. Se purtau costumele de baie întregi, iar cele din două piese aveau chilot generos, care acoperea bine fesele şi buricul, şi sutien ţeapăn, pentru o susţinere cât mai sigură a bustului.

22-23-vedete-angela-simileadsad.gif

Angela Similea, în 1975: Frumoasa solistă avea 29 de ani aici şi era deja căsătorită cu olandezul Jan David Hilgen

Iat-o pe Angela Similea (73 ani) într-o fotografie de neuitat, în costum de baie, pe litoralul românesc. Pare incredibil, dar poza este realizată în anii comunismului. Frumoasa artistă, care a rămas și azi regina eleganței, avea un corp armonios și foarte tonifiat.

Nici solista Marina Voica (82 ani) nu s-a lăsat mai prejos. Cântăreaţa a fost fotografiată pe plajă, în costum de baie, în timp ce făcea tumbe pe nisip. Regretata Stela Popescu, actrița care s-a stins pe 23 noiembrie 2017, a rămas pe retina tuturor cu imaginile de la plajă, din pelicula ”Nea Mărin miliardar” (1979).

Silvia Dumitrescu, silfidă cu picioare lungi

De remarcat ce trup superb avea și frumoasa actriță Tora Vasilescu, acum în vârstă de 68 de ani. Un pic mai îndrăzneaţă, aşa cum a fost toată viaţa, o remarcăm pe Silvia Dumitrescu (59 de ani). În anul 1986, pe când avea 29 de ani, solista s-a fotografiat pe Litoral într-un costum de baie întreg, dar destul de decoltat. Din imagine nu lipseşte maimuţa, pe care fotograful vremii o căra pe plajă, pentru ca turiştii să aibă o amintire inedită.

Citește și:

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

Silvia Dumitrescu: «Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan». Adevărul despre «triunghiul amoros»

 

 

Loading...

Citește și

  • Una dintre cele mai nonconformist interprete de la noi ne-a spus povestea coperţii primului ei album, “Cred în tine”, care trebuia să fie lansat în 1989. A fost însă interzis. Silvia Dumitrescu ne-a explicat care au fost motivele care au dus la această decizie.

  • Corina Chiriac, Karel Gott, tinute sexy, regim comunist, Epoca de Aur, relatii amoroase, Ceausescu, TVR, amintiri

    În Epoca de Aur vedetele iubeau la fel de pătimaș ca acum, însă în lipsa presei libere și a internetului, poveștile lor de dragoste controversate și divorțurile cu scandal deveneau cel mult subiecte de bârfă la colțul blocului. Click! vă prezintă câteva dintre marile personalități ale Epocii de Aur care ascund drame incredibile și iubiri neîmplinite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1