Cum a descoperit Gheorghe Turda că are cancer de piele. Un neg l-a pus pe gânduri

14_foto-1-6-col.jpg

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Gheorghe Turda la o spălătorie din Bucureștii Noi. Așa arată după ce s-a luptat cu cancerul
Foto: BLITZ

Veste şoc! Nimeni n-a ştiut prin ce necaz a trecut Gheorghe Turda în ultimul an, până când solistul de muzică populară nu s-a decis să mărturisească recent. Artistul a fost diagnosticat cu cancer de piele, însă a reuşit să învingă teribila maladie.

Gheorghe Turda (70 ani) a trecut de două ori pe la medicul dermatolog în decursul unui an, iar veştile proaste au venit una după alta. Mai întâi a observat un neg mic la perciuni şi s-a prezentat la doctor. „Un neg cât un bob de piper din zona perciunelui m-a deranjat şi, atunci când bubiţa s-a spart, m-am speriat. În acel moment m-am programat la un consult şi am venit la doamna doctor Mihaela Leventer, care a zis că e nevoie să fac o operaţie. 99 la sută sunt vindecat. Ce a fost important e că am depistat din timp problema şi am apelat la un medic specialist. Deci, este importantă prevenţia pentru oricare dintre noi”, a mărturisit, pentru Click!, Gheorghe Turda.

«Acum, 99 la sută sunt vindecat»

14_foto-2-2-col.jpg

Iubita Nicoleta Voicu i-a fost alături non stop

Solistul de muzică populară a scăpat de necazuri odată cu intervenţia, dar susţine că persoanele cu ochii albaştri şi cu tenul deschis sunt predispuse la aşa ceva. Acesta recunoaşte şi că a fost puţin neglijent, atunci când a stat la plajă mai mult decât trebuia. A doua oară, Turda s-a prezentat în cabinetul dermatologului cu o leziune la ureche. Diagnosticul primit a fost de carcinom bazocelular. “E adevărat că am trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimul timp. Am simţit cum îmi fuge pământul de sub picioare în momentul în care am auzit cuvântul carcinom. Am simţit în primă fază un nod în gât, apoi încercam să maschez îngrijorarea. Apoi a urmat ziua operaţiei, lungă zi şi traumatizantă. Când rezultatul biopsiei a fost favorabil, abia atunci am putut răsufla uşuraţi. Postoperator, timp de 7 săptămâni, sănătatea lui a fost în mâinile mele. La primul control m-a chemat doamna doctor să îmi arate ce am de făcut”, ne-a declarat iubita lui Turda, Nicoleta Voicu. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1