Cum au început relația Ștefan și Anca Lungu! Era să se termine imediat

anca_stefan_lungu.jpg

anca stefan lungu
Anca și Ștefan Lungu au divorțat în vară după patru ani de căsnicie
foto: Arhiva Personală

Ștefan și Anca Lungu formează o familie frumoasă, o familie la care mulți visează și pe care mulți o consideră un model demn de urmat. Împreună cu fetița lor, Natalia, cei trei reușesc să treacă peste orice obstacol care le iese în cale și să meargă mai departe într-un mod impresionant.

Iar acest lucru l-au demonstrat încă de la început, pentru că lucrurile s-ar fi putut sfârși foarte repede în relația de dragoste dintre Ștefan și Anca. Relația lor a început pe o rețea socială, unde frumoasa jurnalistă a făcut primul pas spre a-l cunoaște pe cel care urma să devină tatăl copilului ei.

„Da, eu i-am trimis o cerere de prietenie. L-am adăugat pentru că mi-a plăcut chipul lui, pur și simplu”, a mărturisit Anca într-un interviu. Ceea ce a urmat a fost poveste frumoasă, însă nu înainte ca anumite circumstanțe să încerce să îi despartă. „Ieșeam din relațoa aceea (cu Albertina, n.r.), Anca ieșea din relația ei și deci ambii eram liberi. Nu ne-am grăbit să rezolvăm formalitățile și de aici o serie întreagă de controverse. Probabil e și vina mea pentru că nu am dat la momentul oportun explicațiile”, a povestit Ștefan.

Ceea ce a urmat, au fost sute de mesaje în care a încercat să îi explice Ancăi de ce figura drept „căsătorit” pe internet: „Până să-mi demonstrez eu capabilitățile, ea m-a căutat pe Google. Unde păream însurat. Și mi-a transmis că a greșit, dar să rămânem strict prieteni virtuali. Am tot încercat să-i explic. Că stai, că nu mai este. Că am rămas doar prieteni. Nimic! I-am dat 1.000 de mesaje. Ea, nimic. Era ca o cetate asediată”.

Ștefan a mai povestit că, o perioadă bună de timp, nu a încetat deloc să îi trimită mesaje. Ba mai mult, a fost foarte dezagămăgit atunci când nici măcar de ziua lui de naștere Anca nu i-a dat nici un semn de viață. Cu toate acestea, la un moment dat, ceva s-a întâmplat.

Află cum a ajuns Anca să-l «ierte» pe Ștefan, dar și cum a trecut peste arestul la domiciliu al omului de afaceri pe OK! Magazine

Loading...
 
 

Citește și

  • Fostul consilier al Elenei Udrea şi prezentatoarea ştirilor de weekend de la Antena 1 s-au cunoscut pe reţelele de socializare.

  • Stefan Lungu interviu dupa arest

    Click! a obținut primul interviu cu fostul consilier al Elenei Udrea după ce a acesta a fost arestat. Niciodată nu va uita ziua de 3 februarie 2015. Atunci, Ștefan Lungu (39 de ani), fost consilier al Elenei Udrea, a fost săltat de polițiști și dus la DNA, fiind acuzat de trafic de influență în dosarul „Gala Bute”. La șapte luni de la acest incident, a găsit puterea să zâmbească din nou și a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Click!

  • Anca Lungu este pasionată de gătit şi are chiar un site cu reţete, prinţesapolonic.ro. Prezentatoarea Antena 1 a fost gazda unui eveniment culinar, miercuri seară (16 septembrie), în Bucureşti. Alături de ea a fost şi soţul său, Ştefan Lungu, care a avut prima apariţie publică de când a fost arestat la domiciliu.

  • anca lungu vacanta fetita natalia bucovina mare delta dunarii

    Nu trece vară fără ca Anca Lungu să nu includă în lista ei de destinaţii de concediu, zona Bucovinei. În această vacanță prezentatoarea Observator de la Antena a făcut turul mănăstirilor din zonă şi şi-a dus fetiţa în premieră în Delta Dunării.