Cum au fost afectate fetițele lui Catrinel Sandu de divorțul părinţilor: «Au văzut multe lucruri!»

catrinel_sandu_1.jpg

Catrinel Sandu vorbește despre divorț și despre cum le-a afectat această decizie pe fetițele ei
Foto: Arhivă personală

Catrinel Sandu, în vârstă de 40 de ani, a reușit să depășească momentele dureroase prin care a trecut, în urma divorțului de fostul jucător de tenis, Gabi Trifu. Vedeta locuiește în America de peste zece ani, dar s-a întors în România alături de cele două fetițe ale sale, pentru trei luni de vacanță. Catrinel și-a schimbat complet viața, găsindu-și un iubit și un nou loc de muncă, în America, urmând să devină profesoară la o școală prestigioasă de arte, din Florida.

Catrinel s-a întors în România pentru a petrece vacanța de vară altături de cele două fetițe pe care le are cu Gabi Trifu, Sara, de opt ani, și Lara, de cinci. Invitată la o emisiune de la Antena 1, vedeta a povestit cum a gestionat toată situația prin care a trecut, odată cu divorțul de fostul tenismen, dar și în ce măsură au fost fetițele ei afectate de acest incident neplăcut din viața lor. Catrinel a povestit că în prezent se simte bine, a trecut peste momentele neplăcute cauzate de divorț, dar lucrurile nu au stat mereu așa.

catrinel_sandu_antena_1.jpg

Catrinel Sandu, în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, de la Antena 1
Foto: Captură Antena 1

Aceasta a dezvăluit că divorțul a început, de fapt, în urmă cu trei ani. „Anul ăsta a fost cât zece. S-au întâmplat foarte multe schimbări în viața mea. Divorțul...de trei ani de zile se tot întâmplă. S-a finalizat în momentul în care eu am făcut acel anunț. Atunci actele în sfârșit au fost finalizate. Și atunci am făcut anunțul, dar totul a durat de mult mai mult timp. S-au scris oricum prea multe lucruri, unele adevărate, altele neadevărate. Nu o să intru în detalii. Important este că noi suntem bine”, a povestit Catrinel, la Antena 1. 

catrinel_sandu_copii.jpg

Catrinel Sandu, alături de cele două fetițe ale sale, Sara și Lara
Foto: Arhivă personală

Întrebată fiind cum au reușit fetițele să treacă peste despărțirea părinților, vedeta a mărturisit că a încercat să le explice cât a putut de bine situația, dar cele mici au asistat, totuși, la anumite schimburi de replici. „Pentru Lara a fost mai uşor pentru că totul se întâmplă de vreo trei ani de zile, iar ea are cinci ani. Deci totul a început când era destul de mică. Dar Sara a fost un pic mai afectată. Am vorbit deschis cu ea în limitele normale şi cât poţi să spui unui copil. Nu am ascuns lucruri, a şi văzut foarte multe lucruri. Ţii în tine, dar la un moment dat mai ai şi lucruri pe care nu ar trebui să le spui faţă de copii. Am încercat să gestionez cât se poate de ok situaţia, nu atât de bine cum aş fi gestionat-o acum, trecându-mi. Aceea nu e o perioadă deloc frumoasă. Dar am găsit puterea să mergem mai departe şi ele mi-au dat-o, mai ales Sara”, a adăugat Catrinel Sandu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Catrinel Sandu și noul iubit

    Catrinel Sandu (40 de ani) a trecut peste un divorț dureros, de fostul jucător de tenis Gabi Trifu, însă acum zâmbește din nou, căci are un alt iubit, pe care l-a cunoscut în America, unde ea locuiește de peste zece ani. Zilele acestea, bărbatul, căruia Catrinel nu vrea să-i dezvăluie identitatea, o va vizita în România.

  • Catrinel Sandu

    Anul trecut, pe 7 iunie, Catrinel Sandu (41 de ani) a decis să-și mărească bustul la medicul estetician Vitalie Stan. Specialistul i-a recomandat implanturi de 380 de ml, iar Catrinel spunea pe atunci că această operație nu este un moft, ci o necesitate având în vedere că a trecut prin două nașteri.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1