Cum arată soţul Iulianei Tudor. Cei doi aniversează 20 de ani de când sunt împreună

Iuliana Tudor, adolescenta 6.jpg

Iuliana Tudor adolescenta manechin moda
Pasiunea pentru folclor este prezentă în viața Iulianei de foarte mult timp
foto: arhiva personală

Prezentatoarea emisiunii “O data-n viată” de la TVR1, Iuliana Tudor, este legată sufleteşte de sărbătoarea Paştelui. Vedeta şi-a cunoscut soţul în noaptea de Înviere! Momentul a fost unul emotionant, mai ales ca cei doi se aflau la slujbă. Anul acesta este unul special, cu atât mai mult cu cât vedeta şi soţul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună!

De Paşte au două motive să sărbătorească. Iuliana Tudor şi soţul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună. Cei doi s-au cunoscut în biserică şi de atunci au rămas împreună. 

iuliana-tudor-si-sotul.jpg

iuliana tudor sot aniversare 20 de ani noapte de inviere
Iuliana Tudor şi soţul ei s-au cunoscut la biserică
foto: arhiva personală

"Sărbătoarea Paştelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Învierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus şi soţul! La slujba de Înviere, în urmă cu 20 ani, în Biserica din Țintea, Băicoi. De aceea, în fiecare an suntem recunoscători pentru toate darurile primite şi, înainte de toate, pentru Tudor! Aniversăm 20 de ani şi nu ne vine să credem cât de repede au trecut", a mărturisit gazda emisiunii “O data-n viata”. Iuliana Tudor a fost întotdeauna discretă cu viaţa ei personală şi a preferat să-şi ţină soţul şi copilul departe de ochii curioşilor.

iuliana_tudor_si_sotul_ei_nasi.jpg

iuliana tudor sot copil
Iuliana Tudor şi soţul ei au fost naşi de cununie
foto: arhiva personală

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • iuliana tudor

    ”O dată-n viață” s-a transformat pentru Iuliana Tudor în ”a cincea oară-n viață”. Vedeta TVR și soțul ei au fost nași de cununia a cincea oară în viața lor de cuplu. Cei doi au avut bucuria de a le fi alături unor prieteni apropiați. Poza tradițională cu mirii și nașii a avut parte de o apariție-surpriză, care i-a făcut pe toți să zâmbească: fiul Iulianei, Tudor (4 ani).

  • iuliana tudor fiu tudor baiat

    Are o carieră de succes și o familie împlinită! Iuliana Tudor (37 de ani) este una dintre cele mai fericite mămici. Îndrăgita prezentatoare de la TVR petrece cât mai mult timp alături de fiul ei, Tudor (4 ani), care e un băiețel simpatic și îi seamănă leit.

  • Iuliana Tudor tvr prezentator tv fiu

    Putea să fie printre manechinele de succes ale țării, însă tatăl ei i-a spulberat visul. Iuliana Tudor (), prezentatoarea emisiunii „O dată-n viață” (de la TVR 1), rememorează, pentru Click!, cel mai mare regret al adolescenței.

  • Prezentatoarea emisiunii "O dată-n viaţă", Iuliana Tudor, a acordat un interviu pentru emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, unde a făcut dezvăluiri despre viaţa sa personală.