Cum arată soţia lui Mukinka Chibanga, câştigătorul Iumor. Pentru ea a decis să se mute în România

mukinka.jpg

mukinka si sotia sa
Numărul din finala Iumor i-a adus premiul cel mare lui Mukinka
Foto: Arhivă personală

Mukinka Chibanga, câştigătorul celui de-al saptelea sezon Iumor, a încântat atât membrii juriului cât şi telespectatorii prin glumele pe care le-a făcut, pe seama obiceiurilor româneşti, cu o lejeritate şi naturaleţe aparte. Chiar şi Cheloo, cunoscut pentru replicile acide, a fost plăcut impresionat de Mukinka şi umorul său atipic. La scurt timp după câştigarea concursului, el a oferit un interviu pentru Antena 1 în care a vorbit despre aspectele personale din viaţa sa şi a dezvăluit care este motivul pentru carea decis să rămână în România.

Mukinka Chibanga a câştigat marele premiu de 20.000 de euro, dar şi aprecierea telespectatorilor care au fist amuzaţi de glumele atipice făcute de către carismaticul concurent. În spatele glumelor se ascunde însă un bărbat atent, responsabil, îndrăgostit nu doar de România, ci şi de o româncă care l-a determinat să rămână aici pentru totdeauna. Mukinka a vorbit cu deplină sinceritate despre cea care îi este alături în momentele dificile şi datorită căreia a ajuns să considere că România este acasă pentru el.

maxresdefault.jpg

mukinka
Mukinka i-a cucerat pe juraţi şi pe telespectatori cu glumele sale
Foto: Captură video

Mukinka a povestit că venirea sa în România a fost una care s-a datorat curiozităţii, însă decizia de a rămâne aici a fost una care a aparţinut unui sentiment mult mai profund. Aici şi-a întâlnit marea iubire, pe femeie care îl va face tătic pentru prima oară. Câştigătorul Iumor aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă în braţe copilul care va veni pe lume curând, ţinând cont că soţia sa se află în ultimul trimestru de sarcină. „Am venit în România din curiozitate, am vrut să experimentez o altă țară pentru câteva luni. Dar mi-a plăcut România așa de mult încât am tot amânat plecarea, apoi la un moment dat mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă, așa că am rămas. După ce am decis că România e noua mea casă, am cunoscut-o și pe soția mea. Acum, după un an și jumătate de la nuntă, așteptăm și primul nostru copil”, a declarat câștigătorul „iUmor”.

img.jpg

mukinka si sotia sa
Mukinka şi soţia sa vor deveni părinţi în curând
Foto: Arhivă personală

El a povestit cum a decurs prima întâlnire cu iubita sa şi a mărturisit că tânăra nu s-a lăsat cucerită uşor. "Ne-am cunoscut într-o vară în Centrul Vechi, am văzut-o și mi-a atras atenția, am încercat să intru în vorbă cu ea, dar fiind timidă nu prea coopera, așa că am apelat la umor să o fac să râdă. Se pare ca a funcționat, pentru că după câteva luni în care am vorbit, ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și acum ne construim viața împreună”, a completat acesta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1