Cum arată soția lui Firicel din «Las Fierbinți» pe scena Teatrului «Constantin Tănase»

20180425_010201.png

în Las Fierbinți este soția lui Firicel. Aici, alături de primarul Vasile

Firicel, personajul interpretat de actorul Toma Cuzin, în serialul „Las Fierbinţi”, are și o soţie pe măsură, pe micul ecran. Actriţa Liliana Mocanu, căci ea este cea care dă viață amuzantului personaj din celebrul serial de la PRO TV, colaborează însă și cu Teatrul ”Constantin Tănase”, unde pregătește o nouă premieră. Cu greu o recunoști pe scenă, căci este machiată și îmbrăcată în rochii de seară, care îi lasă la vedere bustul generos.

Actriţa nu este străină de camerele de luat vederi şi nici de teatru. Pe marele ecran a debutat în 2004, în pelicula „Călătorie de vis”, fiind distribuită mai apoi și în alte producţii, „Margo”, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, „După dealuri” și „Bacalaureat”.

 

Actriţa joacă şi în serialul „Las Fierbinţi”, unde o vedeți îmbrăcată cu vestuțe croșetate și cu batic pe cap,  dar numele ei figurează și pe afișele spectacolelor de revistă ale Teatrului ”Constantin Tănase” din Capitală. De exemplu, în acest weekend, mai exact vineri și sâmbătă, de la orele 19.00, Liliana Mocanu anunță o nouă premieră. Este vorba despre spectacolul „ Un Cântec...o glumă”, în care actriţa, coafată și machiată ca o regină, în îmbrăcată în rochii de seară, apare alături de Adrian Enache, Nae Alexandru şi Cristian Simion, dar şi de alte vedete de calibru.

 

Astfel, pe 27 aprilie, invitată specială va fi Marina Voica, pe 11 mai va susține un recital Sergiu Cioiu, iar pe 25 mai este așteptată pe scenă și Mirabela Dauer, solista care în urmă cu două luni a suferit o operație dificilă la rinichi. Liliana Mocanu ne-a vorbit despre această premieră: “Când mă văd pe scena teatrului, oamenii îşi dau coate şi spun că sunt din «Las Fierbinţi». Îmi place să interacţionez cu publicul”.

 

Anul acesta, Liliana Mocanu va avea și premiera peliculei “Yet to Rule”, în care joacă alături de colegul Cuzin Toma, care în serial îi este soţ, dar şi de Olimpia Melinte şi de Dorotheea Petre. E fericită că se împarte între televiziune, teatru şi film şi se bucură când fanii o recunosc pe stradă şi că îi cer autografe.

Loading...

Citește și

  • De 12 sezoane, serialul „Las Fierbinţi” are mare succes la PRO TV şi datorită personajelor din distribuţie. Dacă până acum actorii au tot fost în centrul atenţiei, Click! vă oferă lucruri mai puţin ştiute despre simpaticele actriţe Anca Dumitra, Ecaterina Ţugulea, Liliana Mocanu şi Mirela Oprişor.

  • mihai bobonete sotie catalina

    Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie, Mihai Bobobete, revine azi (27 februarie) pe micul ecran, în serialul „Las Fierbinţi” (PRO TV), cu cel de-al 13 lea sezon. Interpretul personajului Bobiţă ne-a povestit detalii de la filmări, şi nu numai.