Cum arată soacra Andreei Esca. De la ea a moștenit fiica vedetei ochii superbi

fiica_andreea_esca.jpg

fiica andreea esca
Andreea Esca, alături de fiica ei, Alexia
foto: arhivă personală

Andreea Esca (44 de ani) nu e deloc zgârcită cu laudele când vine vorba despre propria familie. Vedeta Pro TV a vorbit întotdeauna frumos despre părinții ei și nu pierde nicio ocazie să scoată în evidență calitățile celor doi copii ajunși deja la vârsta adolescenței, Alexia și Aris. Nu puteau lipsi din peisaj socrii Andreei, părinții francezului Alexandre Eram.

Andreea Esca a postat recent pe contul personal de instagram o fotografie cu soacra ei franțuzoiacă, alături de soțul vedetei, Alexandre Eram. Comentariul știristei de la Pro TV spune totul despre admirația cu care o privește pe mama soțului ei: ”Soacra mea este foarte frumoasă!”.

soacra_andreea_esca.jpg

soacra andreea esca
Soacra Andreei Esca, alături de soțul vedetei, Alexandre Eram
foto: arhivă personală

Prietenii virtuali ai vedetei au fost de acord, ba mai mult, au remarcat eleganța bunicii Alexiei, de la care, dacă e să judecăm după această imagine, fiica Andreei Esca a moștenit ochii superbi, albaștri.

alexia_eram.jpg

alexia eram
Alexia, alături de tatăl ei, Alexandre Eram
foto: arhivă personală

 

Alexandre Eram este ”român” prin adopție. Omul de afaceri locuiește în România de 24 ani. Înalt, brunet, cu un zâmbet cuceritor, bărbatul a fost remarcat de Andreea Esca la o petrecere în urmă cu 19 ani. Atunci, vedeta de televiziune a aflat că Alexandre Eram conduce fabrica de confecții unde erau realizate costumele pentru PRO Tv. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar la câteva luni după nuntă a venit pe lume Alexia (16 ani). După alți trei ani s-a născut fiul cuplului, Aris (13 ani).

 

Loading...

Citește și

  • andreea esca alexandre eram

    Andreea Esca și Alexandre Eram sunt soț și soție de 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2000, cu câteva luni înainte să se nască primul lor copil, Alexia. Cum sfârșitul anului reprezintă un moment al bilanțurilor, vedeta PRO Tv a găsit în cutia cu fotografii o imagine de colecție cu soțul ei, de pe vremea când erau doar iubiți, cu 18 ani mai tineri.

  • Andreea Esca a lăsat dintotdeauna impresia că este omul căruia nu-i lipsește nimic. Are o carieră de succes, este un om de televiziune cu mare priză la public, are o relație perfectă și o familie frumoasă. Pentru jurnalista de 43 de ani, cineva pare le fi aranjat cu mâna pe toate, la momentul potrivit.

  • andreea esca

    Andreea Esca (43 de ani) și-a sărbătorit mama marți, 7 iunie, într-un mod inedit. Știrista a postat o imagine alb-negru, cu mama ei în costum de baie, pozând artistic pe o motocicletă. ”Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

  • andreea esca plaja

    În acest weekend, Andreea Esca (43 de ani) s-a distrat pe plajă, alături de prietene și de fiul ei, Aris. Știrista de la Pro Tv a publicat un videoclip inedit pe Facebook care o surprinde într-o ipostază în care telespectatorii știrilor nu au mai văzut-o.