Cum arată Roxana, soția și mama celor doi băieți ai lui Șerban Copoț

serban_copot_sotie_roxana.jpg

serban copot sotie roxana
Șerban Copoț și soția lui, Roxana, se iubesc de mai bine de un deceniu
Foto: Arhiva Click!

Șerban Copoț (38 de ani) și soția lui, Roxana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Au împreună doi băieți, pe Tedi (7 ani) și Alex (3 ani).

Familie este sursa de echilibru a lui Șerban Copoț, alias Hienă de la Animal X. El și soția lui, Roxana, se iubesc de 18 ani și au împreună o familie superbă. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de ralație. Șerban și Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de față a fost băiețelul lor, Tudor, care atunci avea 4 anișori.

„Plănuiam acest pas încă de anul trecut, iar la sfârşitul lunii martie am devenit, cu acte, soţ şi soţie. Am luat decizia pentru că urma să-l dăm pe cel mic la grădiniţă şi voiam ca mama şi tata să aibă acelaşi nume de familie”, a declarat solistul la acea vreme, în exclusivitate pentru Click! 

Ce frumos vorbește Șerban Copoț de soția lui, Roxana

serban_copot_sotie_roxana_2.jpg

serban copot sotie roxana
Șerban Copoț și Roxana au împreună doi băieței
Foto: Arhiva personală

 

Chiar dacă sunt într-o relație de foarte mult timp, Șerban Copoț și Roxana sunt la fel de romantici unul cu altul. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro, Șerban Copoț declara că cele mai mari calități ale soției sunt: „Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”. De asemenea, artistul a explicat că statutul său de persoană publică nu a fost o provocare pentru căsnicia lor: „Atâta timp cât nu sunt două vedete în casă nu sunt probleme. Cel puțin asta este teoria mea. Este obisnuită cu acest statut al meu. Acum că toată lumea știe că sunt căsătorit și cu doi copii, lucrurile au devenit mai simple”.

Soția lui Șerban Copoț a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani

serban_copot_sotie_roxana_3.jpg

serban copot sotie roxana
Înainte să rămână însărcinată cu al doilea băiețel, Roxana a pierdut o sarcină
Foto: protvmagazin.ro

 

În iunie 2015, Roxana a pierdut o sarcină, veste ce a îndurerat profund familia. La doar câteva luni după, Șerban Copoț a primit o veste bună, soția lui era din nou însărcinată.

„Ne doream foarte mult ca Tedi (n.r.-aşa e alintat băieţelul lor) să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat. E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni”, a mărturisit Șerban Copoț pentru Click!.

Loading...
 
 

Citește și

  • Roxana, Serban si Tudor

    După lacrimi vin şi zâmbete, iar de asta s-a convins Şerban Copoţ, alias Hienă din trupa “Animal X”. În iunie, soţia lui pierdea o sarcină, veste care a mâhnit profund toată familia. Acum, Click! are o veste bună pentru toţi fanii solistului: Hienă va fi din nou tătic.

  • Tace şi face. Asta e deviza după care se ghidează simpaticul solist Şerban Copoţ, pe care în prezent îl vedeţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Click! a aflat că acesta s-a însurat în mare secret, la sfârşitul lunii martie, iar familiile mirilor au aflat abia ulterior despre marele pas.