Cum arăta Ramona Bădescu acum 19 ani, când a apărut în serialul ”Caracatița”

ramona.jpg

ramona badescu mama 47 de ani
Ramona Bădescu, sexy la 19 ani după rolul pe care îl consideră cel mai important proiect al ei
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Ramona Bădescu este una dintre româncele care a reușit să se facă remarcată nu doar pentru frumusețea și șarmul său, ci și pentru talentul ei. Cântă, este o bună actriță și chiar i-a dat gata pe italieni, care au primit-o cu multă căldură în țara care i-a devenit a doua casă brunetei.

Puțini își mai aduc însă aminte că olteanca noastră fierbinte a jucat în celebrul serial polițist ”La Piovra” / ”Caracatița”. Ramona Bădescu a vorbit despre acest rol ca despre ”proiectul cel mai drag sufletului meu”.

ramona_badescu_caracatita.png

ramona badescu
Ramona Bădescu, în serialul ”Caracatița”
foto: captură

 

La vremea respectivă, apetisanta brunetă avea 29 de ani și o interpreta pe mama lui Tano Carridi, personajul principal interpretat de Remo Girone. Au trecut 19 ani de-atunci, iar bella Ramona și-a păstrat farmecul, zâmbetul larg și ochii jucăuși - trăsături cu care i-a cucerit pe italieni, dar mai ales pe iubitul său, celebrul avocat Narcis Godeanu, originar din Pitești.

ramona_badescu.jpg

ramona badescu iubit
Ramona Bădescu și iubitul ei, Narcis Godeanu
foto: arhivă personală

 

Cei doi au o relație de două luni, însă se știu de-acum zece ani, când au fost invitați la un eveniment organizat de primăria Romei. Anul acesta, în septembrie, când s-au revăzut într-un restaurant din Herăstrău, cei doi au rememorat momentul și, iată, au rămas împreună!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1