Cum arăta Monica Bîrlădeanu la 19 ani! Ştii cu ce se ocupa pe atunci?

monica_birladeanu.jpg

monica birladeanu
Monica Bîrlădeanu arată ca o adolescentă, deşi a împlinit recent 38 de ani
foto: arhiva personală

Monica Bîrlădeanu (38 de ani) este scumpă la vedere, dar atunci când iese din casă nu trece neobservată! Actriţa, care a făcut furori la Hollywood, apare rar la evenimente mondene, dar reuşeşte să-i strângă pe toţi în jurul ei. Recent, focasa şatenă a dezvăluit cum arăta pe vremea când abia terminase liceul la Iaşi.

Timpul pare că a stat în loc pentru Monica Bîrlădeanu, un model pentru tinerele din ziua de astăzi, care ar vrea să-i afle toate secretele. Deşi este celebră şi are o reputaţie la Hollywood, actriţa are şi ea ca orice om temerile şi slăbiciunile ei. La începutul anului 2017 ea a mărturisit că şi-ar dori să iubească, chiar dacă asta înseamnă să fie dezamăgită, sentiment pe care probabil că l-a cunoscut pe când avea 19 ani şi îşi trecea în cont primele iubiri.

monica_19_ani.jpg

monica birladeanu 19 ani
Monica Bîrlădeanu, pe vremea când era doar o adolescentă
foto: arhiva personală

"Cineva m-a întrebat azi daca mi-am așternut pe hârtie dorințele pentru noul an. M-am gândit preț de o secundă și iată ce vreau: Am promis să nu mă mai abțin de la ciocolată (prea multă abstinență în viața mea, oricum). Am promis să încetez cu scuzele interminabile când întârzii (acestea îi plictisesc pe toți de moarte), iar în loc de asta sa spun „Vă mulțumesc că ați fost atât de amabili să mă așteptați”. De asemenea, am promis sa nu mai spun imediat „Da” la prea multe lucruri. (o să încerc sa văd cum funcționează „Mulțumesc, dar nu acum”. Să încetez să mai pierd zborurile. Să fiu mai calmă (când lucrurile nu merg în direcția dorită de mine). Să cred în „luminita de la capătul tunelului”. Să fac loc pentru tot ceea ce spun că vreau, uitând că în prezent n-am deloc timp pentru acestea. Să mă trezesc cel puțin o dată, să conduc o oră și să pot admira răsăritul Soarelui deasupra oceanului. Și să iubesc: chiar dacă este dificil, nu merită, sunt supărată sau dezamăgită.”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de socializare.

Ce făcea Monica până să devină celebră

Monica Bârlădeanu nu a fost tot timpul atât de cunoscută, ci a poirnit de jos. Pâna să ajungă celebră ea a muncit din greu. Cristi Brancu dezvăluia că Monica a fost chelneriţă la Iaşi, oraşul ei natal. "Este un caz frumos de ascensiune. Ea a fost ospatariţă la Iaşi. Picoliţă, dacă nu mă înşel. Ceea ce arată că a crescut frumos. Uite unde a ajuns. Nu a făcut lucruri de care să îi fie foarte mare rusine", declara moderatorul. Dan Capatos, care prezintă cu Brancu emisiunea, a povestit şi el un episod care s-a întâmplat pe vremea când era angajat al unei reviste. "În numărul doi al revistei a fost Monica Bîrlădeanu. După şedinţa foto, a doua zi, a venit la redacţie: Uite astea sunt pozele. A doua zi la fel. Şi vine şi spune: Dan, vreau şi eu ceva. Eu citesc interviurile tale. Vreau să mă înveţi şi pe mine. Vreau şi eu să devin ziaristă de interviuri', a spus el, menţionând ca i-a spus Monicăi Bîrlădeanu că este mult prea frumoasă ca să piardă timpul cu aşa ceva.

Loading...
 
 

Citește și

 • monica birladeanu renert gad

  În showbiz-ul autohton se prefigurează un nou cuplu? Este vorba despre una dintre cele mai frumoase românce, Monica Bîrlădeanu, și unul dintre cei mai cunoscuți și căutați experți în estetică, doctorul Renert Gad. Dacă am fi să ne luăm după imaginile publicate recent pe rețelele sociale, între cei doi ar putea fi vorba despre mai mult decât de o colaborare pe plan profesional.

 • monica bîrlădeanu

  Monica Bîrlădeanu (37 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a mutat de câțiva ani în America, în Los Angeles, unde are o casă de producție. Acum simte că aparține acelui loc îndepărtat de casă, unde și-a construit o viață nouă. A jucat în câteva filme, unde apărea sub numele de Monica Dean, dar acum s-a implicat și în alt tip de proiecte.

 • monica birladeanu

  Monica Bîrlădeanu, frumoasa din Iași care s-a stabilit de ani buni în Los Angeles, a împlinit 38 de ani. Ajunsă la această vârstă, bruneta a simțit nevoia unei schimbări și a unui cadou mai deosebit. Nu și-a cumpărat genți sau bijuterii. Nici nu și-a rezervat vreo vacanță în vreun colț uitat de lume, ci a ales să-și facă o schimbare la nivelul imaginii.

 • monica birladeanu

  Monica Bîrlădeanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Carisma și frumusețea ei au fost recunoscute deopotrivă de bărbați, dar și de femei, atât în țară, cât și în America, acolo unde s-a mutat de câțiva ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1