Cum arată Loredana Groza când se trezește, de dimineață! Vedeta, surprinsă fără machiaj

loredana_griza_principala.jpg

loredana groza machiaj cum arata loredana groza
Loredana Groza este, de obicei, machiata impecabil
foto: Facebook

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost văzută foarte, foarte rar fără machiaj. Motivele sunt multe: e artist și, deci, trăiește și din imagine, are o vârstă – 47 de ani – la care prospețimea figurii ei nu mai este chiar ca cea a unei puștoaice de 20…

Cu toate acestea, Loredana Groza a demonstrat că nu se teme să le arate fanilor exact așa cum este. Mai exact, vedeta, recunoscută pentru capacitatea ei de a se reinventa, și-a expus fața – cea care, de-a lungul anilor, a stârnit controverse cu privire la felul în care arată – fără picătură de machiaj, așa cum arată, cel puțin teoretic, în momentul în care se trezește de dimineață.

loredana_groza1.jpg

loredana groza machiaj cum arata loredana groza
Loredana Groza si-a expus fata fara picatura de machiaj
Foto: Instagram

Și, ca să fim sinceri, ne-a cam surprins și încă plăcut. Iar asta pentru că, fără îndoială, Loredana nu își arată vârsta, iar zâmbetul pe care îl expune cu generozitate o face chiar să întinerească.

E adevărat, povestesc esteticienii, Loredana are toate motivele să nu se mai ferească în a apărea nemachiată, desele intervenții estetice, injectarea cu botox și augmentarea buzelor fiind, deja, pentru ea, o tradiție.

loading...
Loading...

Citește și

  • Loredana Groza, turneu national, Ador, tinute sexy, coregrafie, concert, PRO TV, Vocea Romaniei

    Loredana Groza (47 de ani) nu se dezminte! Celebra cântăreață de muzică ușoară reușește să facă show de fiecare dată atunci când urcă pe scenă.

  • Jurata de la „Vocea României”, Loredana Groza, îşi freacă mâinile de bucurie, căci, în sfârşit, după un proces lung şi întortocheat cu Gabi Luncă, magistraţii Tribunalului Ilfov i-au dat marţi câştig de cauză. Mai mult, Lori trebuie să primească şi o sumă consistentă de la ”Regina muzicii lăutăreşti”, drept cheltuieli de judecată. Decizia este definitivă şi irevocabilă, aşa că Gabi nu mai are nici o portiţă de scăpare.

  • loredana

    Loredana Groza (47 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire! Fiica ei, Elena (18 ani), a absolvit liceu, iar vedete nu a putut lipsi de la ceremonie.

  • Subiectul imaginilor nud din Playboy cu Loredana Groza a fost dezbătut mult timp, însă abia acum a ieșit la suprafață adevărul. Dan Capatos a fost cel care a dezvăluit adevăratele sume pe care le-au primit Loredana Groza și Andreea Antonescu pentru a poza nud.