Cum arată Izabela Alexa, fosta soţie a lui Dan Alexa

dan-alexa.jpg

dan alexa izabela
DAn Alexa şi Izabela, pe vremea când formau un cuplu
Foto: arhivă personală

Numele lui Dan Alexa este în aceste zile vehiculat nu doar în lumea fotbalistică. Antrenorul de la Astra Giurgiu a ajuns să fie subiect de bârfă şi de mistouri peste tot prin oraş. Şi nu pentru vreo gafă la noua echipă, ci din cauza loviturii pe care a încasat-o în plină figură de la impresara Anamaria Prodan. Scena, catalogată una de gelozie de cei care au văzut-o, dar de protagonişti doar un conflict de muncă, este cea mai fierbinte fază produsă vreodată în vestiarul unei echipe de fotbal, care cel mai probabil a ajuns şi la urechile fostei soţii a lui Alexa, Izabela.

Dan Alexa şi Anamaria Prodan, protagoniştii unui episod halucinant în vestiarul echipei de fotbal Astra Giurgiu, au reuşit să atragă toată atenţia asupra lor. Amănunte picante din relaţia lor prefesională şi personală au început să iasă acum la iveală. Dincolo de transferurile pe care cei doi le discută, există voci care povestesc şi despre o relaţie ceva mai apropiată între cei doi. În anturajul lor, s-a speculat chiar că Anamaria Prodan ar fi fost motivul pentru care Dan Alexa ar fi divorţat de Izabela, fosta lui soţie.

izabela.jpg

izabela alexa fosta sotie dan alexa
Izabela Alexa şi cele două fetite pe care le are cu Dan Alexa
Foto: arhivă personală
  

Izabela şi Dan Alexa au introdus divorţul în luna octombrie a anului 2016, iar în noiembrie au semnat actele în faţa notarului. Despărţirea i-a provocat la acea vreme femeii o durere imensă, pe care a depăşit-o cu greu. Cele două fetiţe, Casiana (12 ani) şi Antonia (8 ani) sunt cele care au ţinut-o mereu în priză pe Izabela şi au făcut-o să uite de eşecul sentimental. 

Cum a comentat Izabela Alexa, fosta soţie a lui Dan Alexa divorţul de fotbalist

Izabela a fost in prim-plan la inceputul lui 2017, cand în presă s-a scris că Dan Alexa ar fi avut aventuri extraconjugale. Atunci, fosta soţie a antrenorului de la Astra-Giurgiu s-a abţinut să-şi spele rufele murdare în public şi a preferat discreţia. “Din respect pentru fetele mele si pentru Dan Alexa, că este tatăl lor, nu vreau să comentez! Motivele separării ne privesc doar pe noi doi!”,spunea atunci Izabela într-o emisiune tv.

Deși nu a spus clar și răspicat dacă a divorțat și dacă Anamaria Prodan a fost motivul separării, a lăsat de înțeles că declarația lui  Ionel Ganea, potrivit căreia cei doi ar fi destul de apropiaţi, este foarte aproape de adevăr.

Dan Alexa s-a cuplat cu o brunetă sexy după divorţul de Izabela

După divorţul de Izabela, dan Alexa s-a cuplat cu Andrada, o brunetă sexy, originară din Timişoara. cei doi au avut o relaţie cu urcuşuri şi coborâşuri, dar weekendul trecut au fost din nou văzuţi împreună.

dan_alexa_si_andrada.jpg

dan alexa andrada
Dan Alexa şi Andrada, surprinşi pe plajă la Mamaia, săptămâna trecută
foto: Click!

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe plaja IpaNera din Mamaia, iar o săptămâna mai târziu aceeaşi brunetă îşi făcea aparţia la meciul de la Giurgiu, provocând un întreg scandal.

alexa_si_prodanca.jpg

dan alexa anamaria prodan
Dan Alexa şi Anamaria Prodan după meciul Astra Giurgiu-FC Botoşani
foto: captură video Telekom

După partida de fotbal, Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură, care orbită de furie i-a aplicat o corecţie lui Alexa.  

Dan Alexa a negat că Anamaria Prodan l-a lovit

După o discuţie lungă cu uşile închise, între Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul, cei trei au părăsit stadionul din Giurgiu. Deşi imaginile sunt evidente, antrenorul a declarat că nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce a primit acel pumn în figură, Dan Alexa s-a întors cu spatele şi a plecat.

anamaria-prodan-dan-alexa-lovit.jpg

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa de i-a mutat falca
Foto Captură video Sport.ro

”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia la cald a lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia de la care ar fi pornit întregul scandal.

 

 

 

 

Loading...

Citește și