Cum arată fosta dansatoare a Deliei, însărcinată în trei luni şi jumătate

andreea.jpg

andreea popescu rares cojoc bebe ecografie
Andreea Popescu este căsătorită cu Rareş Cojoc
Foto: arhivă personală

Un adevărat miracol s-a produs pentru Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache. Şatena s-a retras din showbiz de câţiva ani şi s-a concentrat pe viaţa de familie. S-a măritat cu Rares Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, şi s-a făcut fată de casă. După doi ani de aşteptări, Andreea a dat vestea cea mare: este însărcinată în 14 săptămâni şi urmează să devină mămică anul viitor.

Andreea Popescu, dansatoarea preferată de Delia, în trecut, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Considerata una din cele mai sexy vedete din showbiz, şatena s-a retras din lumina reflectoarelor şi acum stă mai mult pe acasă. Emoţionată, Andreea, care este însărcinată acum în trei luni şi jumătate, a anunţat că va deveni mămică după doi ani de încercări. Din câte se pare, şatena a fost ajutată să-şi îndeplinească visul de un medic specializat în fertilizările in vitro. Vedeta a publicat o imagine cu ea, iar fanii au felicitat-o pentru sarcina care a început să se vadă.  

andreea_popescu.jpg

andreea popescu rares cojoc bebe ecografie
Andreea Popescu este însărcinată în 14 săptămâni şi a început să i se contureze burtica
Foto: arhivă personală

"Acum suntem trei! Vreau să spun tuturor cât bine mi-a făcut Dumnezeu, cât de mult ne iubeşte. La morfologia de trei luni, mi-am văzut bebeluşul «dansând» în burtica mea, poate că seamănă cu tată-su, cum țopăia în sus şi în jos, cum îşi ducea mănuţa la gură, cum îşi întindea picioruşele şi bineînţeles inimioara care bătea repede, atunci nu am mai putut şi am început să plâng pentru că simţeam cum inima mea s-a umplut de fericire, o fericire pe care numai o mamă o simte. Îl iubesc din tot sufletul meu! Vreau să vă spun că acest copil este o minune, un dar de la Dumnezeu şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a ascultat rugăciunile. Dumnezeu lucrează prin oameni sau direct şi El a ales să lucreze prin minunatul nostru doctor Andreas Vythoulkas, un om deosebit pentru care avem o mare preţuire şi recunoştinţă. Eu îl numesc omul lui Dumnezeu, iar toate pacientele lui ştiu de ce spun asta. Atunci când nu mai există soluţii, doctorul Andreas le găseşte. Slavă Maicii Domnului şi Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana care au mijlocit pentru noi!", a scris Andreea pe reţeaua de socializare.  

Loading...

Citește și