Cum arată femeia ideală pentru Smiley. Gina Pistol ar fi încântată să citească asta

Citeste tot despre: 

Toamna aceasta revine la PRO TV sezonul 8 din “Vocea României”, cu două jurate noi, Andra şi Irina Rimes, dar şi cu veteranii Tudor Chirilă şi Smiley. Cu cel din urmă am stat de vorbă joi, la Studiourile Kentauros din Ştefăneşti, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă, de la PRO TV.

Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley (35 de ani), ne-a asigurat că şi “acest sezon de la «Vocea» e mişto rău. Show-ul va reveni vineri, 7 septembrie, la PRO TV. “Ideea e că în viaţă nimic nu e permanent. Dar m-am asigurat că, atât timp cât voi fi la «Vocea», o să-mi dau interesul pentru toţi oamenii ăia care vin pe scenă. Eu făceam asta dinainte de a apărea «Vocea României». Cu asta mă ocup în viaţa reală, cu descoperirea de talente, am resurse. Sunt bucuros că fac parte din două formate foarte tari”, ne-a spus Smiley, care este şi prezentator la “Românii au talent”.

Am vrut să ştim şi care este femeia ideală pentru Smiley şi, discret cum îl ştim, nu a oferit multe detalii, însă declaraţia lui spune totul. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, ne-a declarat el, iar iubita Gina Pistol ar fi încântată să citească asta.

14-vedete-2-col-tifetz-gina.jpg

Gina Pistol şi Smiley se iubesc, cu discreţie, din martie 2017

Cei doi sunt împreună din martie 2017, iar de atunci au fost surprinşi ba în aeroport, plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la Revelionul din Sibiu, unde Smiley cânta, iar Gina îl filma. Nu au confirmat relaţia, dar îşi văd liniştiţi de iubirea lor. În încheiere, Smiley ne-a spus câte ceva şi despre uriaşul proiect la care lucrează acum. “M-am gândit la următorii paşi pe care îi voi face în muzică. În toamnă, o să plec prin 10 oraşe din ţară, în turneul «Confesiune».

Iată noutăţile grilei de toamnă de la PRO TV!

14-vedete-2-col-oana-pellea.jpg

Oana Pellea va juca în serialul “Triplusec”

Pe 7 septembrie revine „Vocea României”, iar duminică, 9 septembrie, are premiera „Ninja Warrior”. Pe 10 septembrie revin sezoane noi din „Gospodari fără pereche” şi „Pe Bune!?”. Marţi, pe 11 septembrie, începe sezonul 14 din „Las Fierbinţi”, serial care va fi difuzat şi joi. Pe 12 septembrie va începe „Visuri la Cheie”, cu Corneliu Ulici prezentator. Pe 13 septembrie va fi premiera serialului „Triplusec”, cu Oana Pellea, Cosmin Natanticu şi Paul Diaconescu în distribuţie. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1