Cum arată Feli Donose în ultimul trimestru de sarcină. Ce a putut să îi spună medicul

feli_doua_inimi.jpg

Artista şi-a etalat mândră burtica pe contul unei reţele de socializare
Foto:Arhivă personală

Feli Donose (32 de ani) va deveni mamă în aproximativ trei luni, sarcina sa aflându-se în al treilea trimestru. Artista, care a anunţat că este însărcinată prin lansarea unei melodii emoţionante, este nerăbdătoare să îţi strângă fetiţa în braţe. Sentimentele pozitive sunt copleşitoare, iar solista le împărtăşeşte cu prietenii săi virtuali, dovadă fiind fotografia pe care a încărcat-o recent pe pagina unei reţele de socializare.

Feli Donose va deveni mama unei fetiţe pe nume Nora Luna în aproximativ trei luni şi abia aşteaptă momentul în care îţi va vedea pentru prima dată copilul. În aşteptarea acestuia, Feli este o persoană activă, care a respectat cu stricteţe indicaţiile medicului şi care păstrează legătura cu prietenii virtuali, distribuind diferite fotografii şi mesaje despre modul în care evoluează sarcina. 

feli_7.jpg

Feli va naşte în luna noiembrie o fetiţă pe care o va boteza Luna
Foto:Arhivă personală

În ciuda faptului că se află în ultimul trimestru, artista şi-a menţinut aspectul fizic şi nu a luat prea mult în greutate. Zilele trecute, cântăreaţa a încărcat o fotografie în care arata admiratorilor burtica de gravidă. În dreptul imaginii a adăugat o descriere. „Am o minune în burtică, o Nora Luna mică, mică".

feli-cu-burtica-la-vedere-632x1024.jpg

Feli Donose va deveni mamă înh aproximativ trei luni
Foto:Arhivă personală

Viitoarea mămică a relatat recent o întâmplare amuzantă care a avut loc în cabinetul medicului în timpul unui control de rutină. Artista susţine că atunci când doctorul a văzut fetiţa cu ajutorul ecografului a exclamat că aceasta este foarte frumoasă şi că nu seamănă absolut deloc cu vedeta. "Toată taică-su e. Mi-a zis doctorul: ‘O, dar ce frumoasă este, nu seamănă deloc cu dumneavoastră’! Stătea încruntată. La un moment dat am văzut-o deja picior peste picior. (…) Eu sunt foarte proastă la nervi. Nu îmi dau seama de multe ori cum reacţionez. Nu pot! El e foarte înţelegător, e fain (n.r. iubitul ei)”, a spus Feli la Antena1.

Feli este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, aşadar identitatea iubitului său este una necunoscută, căci aceasta nu a dorit să divulge numele tatălui fetiţei sale.

 

Loading...

Citește și

  • Feli Donose, Artist, Smiley

    Solista care a cucerit milioane de inimi încă de la „Vocea Românei” a anunţat în urmă cu puţin timp că este însărcinată, fără să dea însă amănunte despre tatăl copilului ei. Iată că acum Feli Donose a vorbit pentru prima oară despre bărbatul căruia îi va dărui, în noiembrie, o fetiță.

  • feli donose sarcina fetita

    Feli Donose a uimit pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată. Artista a lansat o piesă şi a dat vestea sarcinii pe versuri. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, cântăreaţa a publicat pe contul de socializare o fotografie în care își afişează sarcina avansată. ea va naşte în luna noiembrie o fetiţă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1