Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum

cum_arata_dida_dragan_la_72_de_ani_cu_ce_se_ocupa_acum.jpg

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum

După ce gurile rele au zvonit că a fugit din ţară din cauza datoriilor la bănci, sau că e grav bolnavă şi locuieşte în Elveţia, vedeta lămureşte situaţia! Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani? Extrem de bine!

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani

Vedeta a ţinut să lămurească de ce a dispărut de pe sticlă. Dida Drăgan e bine, nu are datorii, nu s-a mutat din ţară şi nici nu are probleme, cum susţin cârcotaşii.

Dida Drăgan nu are datorii

„E prima oară când descriu viaţa mea. Nu sunt datoare la bănci, aşa cum s-a zis, nu am avut tendinţe suicidale, căci iubesc teribil viaţa mea, nu fac parte din biserica creştină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.red.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveţia, aşa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuieşte acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să ştie că, mulţumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, aşa cum susţin anumiţi doctori, judecând după anumite poze cu mine. Şi nu mă las, am multă treabă”, a declarat Dida Drăgan.

Vezi cum arată și cu ce se ocupă vedeta doar pe clickpentrufemei.ro!

Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Anca Serea, însărcinată a şasea oară cu Adi Sîna! Imagini cu burtica

Loading...

Citește și

  • Muzica lor reprezintă un reper de referinţă din copilaria şi adolescenţa multora dintre noi, iar personalitatea lor a rămas la fel de puternică şi răsunătoare astăzi la fel ca acum 30 de ani.

  • Cunoscuta interpretă Dida Dragan a stat în ultimii ani departe de luminile rampei. Solista a rărit apariţiile tv, poate şi din cauză că problemele pe care le are cu banii au devenit serioase. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe stradă, iar solista pare de-a dreptul copleşită.

  • silvia dumitrescu dida dragan

    Cântăreţele Dida Drăgan (72 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) s-au luptat ani buni pentru inima chitaristului Florin Ochescu (66 de ani), însă doar una a reuşit să o păstreze. Amândouă au câte un fiu cu artistul şi de-a lungul timpului s-au ocolit una pe alta. Până duminică seară, la Restaurant Club Herăstrău, unde Dida şi Silvia au dat nas în nas la aniversarea de 50 de ani a compozitorului Ovidiu Komornyik.