Cum arăta Andreea Berecleanu când avea 35 de kilograme în plus

andreea_berecleanu.jpg

andreea berecleanu antena 1 stiri
Andreea Berecleanu prezintă Observator la Antena 1
Foto: arhivă personală

Andreea Berecleanu are o siluetă de vis, dar asta nu înseamnă că prezentatoarea tv nu a avut probleme cu kilogramele în plus. Ştirista Antena 1 a slăbit zeci de kilograme după ce a născut-o pe fiica sa, Eva. De atunci, vedeta radiază, dar a povestit că au fost şi momente în care s-a speriat când s-a privit în oglindă.

O imagine cu Andreea Berecleanu (42 de ani) din urmă cu aproape 17 ani a fost făcută publică de Cristi Brancu. Realizatorul tv a reuşit să o fotografieze pe vedetă la maternitate când a devenit pentru prima dată mamă cu Eva. Pe atunci, ştirista era tunsă scurt şi luase 35 de kilograme. Chiar și așa, cu multă voință, dar și cu efort, frumoasa vedetă tv a reușit să dea jos greutatea acumulată în timpul sarcinii și să revină la silueta ca trasă prin inel, pe care o afișează și astăzi pe micul ecran.  

andreea.jpg

andreea berecleanu dupa sarcina cu Eva
Andreea Bereceleanu, în urmă cu 17 ani, la ieşirea din maternitate cu Eva
foto: captură "Agenţia Vip"

 

”Aici eram cu Eva in braţe. Ma tunsesem ca să mi se regenereze părul. Aceasta a fost una dintre greşelile vieţii mele. Când iei nişte kilograme în plus în cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai exact, nu este cazul să te şi tunzi. Eram cu 35 de kilograme în plus după ce am născut-o. Ea a fost foarte mică. A măsurat doar 48 de centimetri la naştere şi a cântărit aproape trei kilograme", a povestit Andreea Berecleanu la Antena Stars. 

Andreea Berecleanu are doi copii cu fostul soț, Andrei Zaharescu: o fată, Eva (16 ani), şi un băiat, Petru (11 ani). Cei doi au divorţat în 2013 după 15 ani de căsnicie. La scurt timp, ştirita şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul vedetelor, Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic.

loading...
Loading...

Citește și