Cum arată acum și ce mai face fostul solist al trupei Stigma

emanuel_mirea_fost_solist_stigma.jpg

Emanuel Mirea fost solist stigma
Emanuel Mirea promovează o nouă melodie, „Să facem viața mai rotundă”
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Emanuel Mirea, fostul solist al trupei Stigma, formația care a fost un adevărat fenomen la începutul anilor 2000, se relansează. Artistul are o nouă melodie, de data aceasta solo, și va prezenta videoclipul în avanpremieră pentru emisiunea „Click! TV Live”.

De când a părăsit trupa Stigma, Emanuel a continuat să cânte solo și tot își încearcă norocul, sperând că într-o zi va recuceri topurile muzicale. Și a pus viața personală mai des pe primul loc. Cântăerțul și-a întemeiat acum doi ani o familie în adevăratul sens al cuvântului, căci s-a căsătorit și are un copil. Despre toate acestea, dar și despre noul proiect muzical, Emanuel face dezvăluiri în exclusivitate, pentru Click! TV Live. Vom afla de ce noua lui melodie se numește „Să facem viața mai rotundă”.

A devenit celebru datorită hit-ului „Jumătate tu, jumătate eu”

Emanuel Mirea, despre noul proiect solo

„Viața mea este mai rotundă odată cu soția mea și Rhada (n.r. fiica artistului). Acest lucru se vede și în viața mea profesională. Mă inspiră viața. E o piesă care te atinge, e scrisă dintr-un loc curat unde rezonam cu toții. Am mai multe piese scrise. Am filmat un videoclip pentru o piesă intitutalată «Unul amândoi». Noi am filmat clipul și este foarte frumos. Am schimbat deja strategia. Am filmat un al doilea videoclip în decurs de o lună. Apare și fetița mea, Rhada, în noul videoclip. Este un proiect independent, practic am vrut ca factorul de decizie să fie alegerea mea”, ne-a declarat el, în cadrul emisiunii click!

Ce spune Emanuel Mirea despre trupa Stigma

„Eram foarte iubiți. Noi nici nu știam că suntem difuzați la radio. Am făcut muzică de drag, din prietenie, și faptul că unele melodii au rezistat peste timp, înseamnă că am făcut o treabă bună”.

Loading...