Cum aleg vedetele să petreacă de Paște. Stau acasă sau sărbătoresc «în deplasare»?

diana.jpg

diana munteanu
Diana Munteanu petrece timpul cu fiul ei, David
Foto: arhivă personală

Şi anul acesta, vedetele se împart în două categorii! Unii petrec alături de famiilie lor, alţii sunt la muncă, având concerte sau emisiuni de televiziune. Click! îți dezvăluie cum petrec Diana Munteanu, Cove, Celia sau Florin Ristei de aceste sărbători.

După ce şi-a anunţat relansarea în muzică, după o pauză de patru ani, Celia se pregăteşte intens de Sărbătorile de Paşte. Artista a dezvăluit ce va face zilele acestea. Pline de lumină şi armonie, Sărbătorile de Paşte sunt ocazia ideală pentru a ne revedea cu cei dragi şi a ne reîncarca bateriile. Obişnuiti să lucreze tot timpul anului, artiştii de la noi îşi planifică din timp programul Sfintelor Sărbători. Este şi cazul Celiei, care va face anul acesta Paştele, în România, alături de familie, mai exact, la mama ei acasă.

Cântăreaţa va lua în Noaptea de Înviere lumina de la biserică, iar a doua zi de Paşte va pleca la Bucureşti unde are multă treabă. „De Paşte voi fi în familie, mai exact la mama acasă. Sunt foarte prinsă, însă am făcut în aşa fel încât de Înviere să fim toţi la mama, să mergem la biserică şi să ne bucurăm în familie. Duminică seara, 16 aprilie, mă întorc în Bucureşti, căci luni voi participa la o emisiune de Paşte unde vă voi cânta live o piesă populară alături de un ansamblu folcloric drag mie. Abia aştept şi această nouă experienţă. Încă mă hotărăsc ce piesă să aleg. În rest, fug de colo- colo să înregistrez piese şi să pregătesc surprize", ne-a declarat Celia.

celia.jpg

celia
Celia, soțul și copilul lor
Foto: arhivă personală

 

Celia va fi răsfățată de mama ei cu pască, cozonac, drob, friptură şi salata de beouf, preferata artistei. "Sunt fană salată de beouf, făcută în casă şi mereu o pregătesc eu, însă anul acesta voi fi musafir, mă duc la mama, ajung la ea doar sâmbată când toate vor fi deja pregătite de ea şi sora mea. Știu, sunt cam răsfăţată! Îmi doresc sănatate pentru mine şi familia mea, şi îmi doresc să găsesc piese care să liniştească multe inimi, să aducă bucurie, să descreţească frunţi şi să ajungă în timp record la inimile voastre!", a mai spus îndrăgita artista.

Partenerul de emisiune al Adelei Popescu de la „Vorbeşte lumea" are planuri alături de cei dragi. „Vorbeşte lumea că Sărbătoarea Paştelui trebuie făcută în familie. Asta voi face şi eu! Abia aştept să îi strâng pe toţi în jurul mesei, să pregătim bucate tradiţionale, să ne bucurăm de cadourile aduse de iepuraş şi să spunem: Hristos a înviat!”, ne-a povestit Cove. 

cove.jpg

cove
Cove petrece în familie
Foto: arhivă personală

 

Diana Munteanu, prezentatoarea emisiunii „Prietenii de la 11”, de la Antena 1, respectă toate tradițiile de Paște și face toate pregătirile împreună cu fiul ei. ”Încă din copilărie făceam cozonaci și vopseam ouă împreună cu bunica mea, tradiție pe care o păstrez împreună cu David în fiecare an”, spune Diana. În plus, ea merge cu fiul ei la biserică în Joia Mare, se spovedesc și se împărtășesc, iar în Vinerea Mare ea ține post negru. Un alt obicei pe care îl respectă cu sfințenie este ca în Noaptea de Înviere să meargă amândoi la biserică.

În privința preparatelor culinare pentru masa de Paște, vedeta declară că nici ea, nici David nu mănâncă deloc carne de miel, astfel că, pe lângă tradiționalele ouă vopsite și cozonaci, Diana se bucură din plin de verdețurile proaspete de sezon. În acest an, Diana va petrece Paștele cu David în București, iar luni, 17 aprilie, în a doua zi de Paşte „voi fi alături de colegul meu, Florin Ristei, şi de telespectatorii Antena 1, într-o ediţie specială a emisiunii «Prietenii de la 11». Vă pregătim câteva surprize, aşa că nu rataţi întâlnirea cu noi”, a mai adăugat vedeta.

Pentru Florin Ristei, cealaltă jumătatea a show-ului „Prietenii de la 11”, Paștele va fi cu siguranță foarte însorit. Artistul va merge împreună cu colegii săi din trupa FreeStay în Egipt, unde va susține un concert într-un resort de lux din Hurghada. Chiar dacă nu va fi în țară, el spune că se va bucura la întoarcere de toate bunătățile românești specifice mesei de Paște.

”Întotdeauna asociez sărbătorile cu mâncarea. Doar ştim cu toţii, din copilărie, ce agitaţie e în casă, cum părinţii încearcă să facă tot ce e mai bun, cum aşteptăm musafirii şi cum ne bucurăm de încă un prilej de a petrece timp împreună. Eu întotdeauna am fost fan cozonac, deci ăsta e lucrul pe care îl aştept cel mai mult. Bine, aştept şi dulciurile alea multe de la Iepuraş, pe care să le termin în 2-3 ore”, spune Florin.

El nu gătește de obicei și spune că nu va încerca nici în acest an experimente culinare, cum ar fi să vopsească ouă sau să pregătească vreun preparat de Paște. ”E adevărat că nici nu am timp în acest an, dar, cu siguranță, nici nervii necesari pentru a încerca ceva şi apoi să nu-mi placă. Probabil voi merge la sigur şi voi culege preparatele de prin toate părţile: de acasă de la mama, de pe la prieteni, de pe la magazin. Întotdeauna soluţiile se află la un telefon distanţă”, a mai declarat artistul. 

ristei.jpg

florin ristei
Florin Ristei are concert în Egipt
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • diana munteanu

    Diana Munteanu este răsfăţată şi atunci când simte nevoia să-şi acorde chiar ea mai multă atenţie o face fără ezitare. Aşa s-a întâmplat recent, când vedeta a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a-şi rezolva imperfecţiunile tenului. Vedeta antena 1 a împlinit 37 de ani şi este mama unui băiat din mariajul cu Claudiu Niculescu.

  • florin ristei

    În copilărie, Florin Ristei şi ”Amicii”, trupa sa de atunci, au lansat celebra piesă “Ea este Dana”. Puţini ştiu că de atunci tânărul a avut o evoluţie constantă în televiziune, până a ajuns la Antena 1, la X Factor.

  • În 2013 a plecat din România pe alt continent, la mai bine de 15.000 km depărtare, şi s-a stabilit în Australia, la Brisbane.

  • Astăzi, sunt ditamai vedetele, însă mai ieri făceau plantoane şi instrucţie, în unităţile militare, îmbrăcaţi în uniforma de soldat. Firi rebele, Cove, Pavel Stratan, Gabriel Dorobanţu şi Mihai Găinuşă şi-au cam pus superiorii în cap, însă şi-au atras simpatia colegilor. Click! vă prezintă savuroasele lor poveşti din Armată, dar şi ”şiretlicurile” la care au apelat, ca să-şi facă zilele mai uşoare.