Cum a ajuns Lidia Buble colegă de serviciu cu iubitul Răzvan Simion. La ce emisiune va fi jurat

lidia-buble-razvan-simion-sub-apa-videoclip.jpg

Lidia Buble Razvan Simion videoclip
Lidia Buble şi Răzvan Simion, împreună şi în videoclipul "Sub apă"

Lidia Buble a ajuns colegă de serviciu cu Răzvan Simion, fiind cooptată în juriul emisiunii “Next Star”, care va începe în curând, la Antena 1. Iată că îndrăgostiţii din showbiz s-au prins că e tare bine să facă bani la pachet, aşa că Lidia Buble (24 de ani) şi Răzvan Simion (37 de ani) au luat-o şi ei pe urma celebrilor Alex Velea şi Antonia.

“Propunerea pe care am primit-o, de a face parte din juriul «Next Star», a fost bucuria sfârșitului de primăvară. Sper să fac față emoțiilor din cadrul concursului, pentru că nu a existat vreo ediție «Next Star» la care eu să nu vărs măcar o lacrimă. Nu știu alții cum sunt, dar eu nu vreau succes nemăsurat, bani cu nemiluita sau palate, ci îmi doresc, deși știu că nu se poate, să rămân copil mult timp de acum încolo. Sper ca fiecare spectator să regăsească, în momentele «Next Star», bucățele din copilăria peste care a trecut, poate, prea repede”, a declarat Lidia Buble. Nu este exclus ca relaţia cu Răzvan Simion, angajat cu vechime cu în trustful Instact, să-I fi netezit drumul către acest nou loc de muncă. De altfel, cei doi îndrăgostiţi formează o echipă extrem de profitabilă în showbiz.

lidia-buble-razvan-simion-sediu-antena1.jpg

Lidia Buble Razvan Simion sediu Antena 1
Lidia şi Răzvan, la o pauză de ţigară, în faţa sediului Antenei 1
foto: Mihai Ionescu

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu cântă împreună, căci au cariere în domenii diferite, dar tot spectacolele sunt cele care le îmbogăţesc conturile: Răzvan e maestru de ceremonii alături de colegul Dani Oţil, de la “Neatza” (Antena 1), iar Lidia Buble e solistă pe val, căreia tariful i-a crescut peste noapte datorită pieselor bune pe care le-a scos în ultimul an. Click! a aflat că Lidia Buble cere 4.500 de euro pentru un show de 70 de minute la petreceri private, 3.700 de euro pentru un concert de 50 de minute în aer liber sau la mall şi 2.500 de euro pentru o reprezentaţie în club. De cealaltă parte, Răzvan şi Dani sunt şi ei bine cotaţi ca prezentatori de evenimente, având un tarif de 3.000 de euro, pe care îl împart jumi-juma.

juriul_next_star_-_dorian_popa_pepe_alina_eremia_crbl_foto_antena_1.jpg

doria popa pepe alina eremia crbl
Juriul de la "Next Star", din sezonul trecut: de la stânga la dreapta: Dorian Popa, Pepe, Alina Eremia și CRBL

Mai nou, Răzvan Simion este şi impresarul Lidie Buble, nu doar iubit, aşa că “matinalul” o însoţeşte peste tot, inclusiv în videoclipuri. Răzvan e actor în videoclipul piesei iubitei lui, “Sub apă”, care în doar trei săptămâni de la lansare a adunat peste 10 milioane de vizualizări.

loading...
Loading...

Citește și