Cum a ajuns Iulia Vântur să prezinte Cerbul de Aur. Secrete de culise

i12-neata-1-35col-200.jpg

Iulia Vântur lasă India pentru a veni la Braşov
Citeste tot despre: 

Fermecătoarea blondină şi-a luat liber de la proiectele din India, pentru a prezenta “Cerbul de Aur” în România, la Braşov, festival care se desfăşoară în perioada 29 august-2 septembrie. Surpriza este că s-ar putea să nu vină singură, ci cu iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari.

Televiziunea Română a anunţat că “Cerbul de Aur” de anul acesta, ajuns la ediţia cu numărul 50, va fi prezentat de Iulia Vântur (38 de ani) şi de actorul italian Gabriel Garko, din serialul “Onoare şi respect”, deşi iniţial se vorbea că Mădălina Ghenea ar putea fi amfitrioana festivalului. Am luat imediat legătura cu Iulia şi am aflat mai multe detalii de culise. În plus, sursele Click! ne-au spus că nu e exclus ca blondina să-l aducă în România şi pe Salman Khan (52 de ani), bărbatul prezent în viaţa ei sentimentală din 2012. În plus, actorul a mai fost în ţara noastră, în 2013, la Braşov şi la Sibiu, unde a avut câteva filmări pentru proiectele lui cinematografice.

i22-neata-3-35col-foto-afp-000_15j51i.jpg

De şase ani se iubeşte cu actorul indian Salman Khan
Foto: AFP

“Propunerea de a prezenta «Cerbul» a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a «Cerbului de aur». Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, ne-a declarat Iulia, care spune că nu-l cunoaşte pe colegul ei de prezentare.

“Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public şi sunt convinsă că vom lucra bine împreună”.

Şi, chiar dacă venirea lui Salman este plauzibilă, Iulia ne-a spus că echipa ei din India nu o va însoţi aici.

i32-neata-foto-guliver-gettyimages.jpg

În India, Iulia are mai multe proiecte: filme, videoclipuri, prezentări de modă
Foto: Guliver/ Getty Images

“Echipa mea din India îşi doreşte să ajungă în România, să viziteze ţara. Am prieteni care îşi doresc să vină cu mine în ţară, pentru că le-am povestit multe lucruri frumoase despre România, le-am arătat poze, filmări. E clar pe lista lor de călătorie, era cât pe ce să vină cu mine acum, însă nu aş avea destul timp să le prezint locurile de care sunt atât de mândră. Voi avea echipa din România lângă mine, cu care am lucrat foarte bine atâţia ani, va fi o bucurie să ne revedem. Mi-ar plăcea să vină şi părinţii mei la Braşov şi cred că şi lor, însă nu ştiu dacă voi avea destul timp să petrec cu ei şi merită să le dau toată atenţia mea. Vom decide atunci. Sper să reuşim”, ne-a mai declarat vedeta.

Iar legat de ţinutele cu care va urca pe scenă, Iulia ne-a spus că de acestea se ocupă Eniko Szanto, stilista cu care a lucrat ani buni la “Dansez pentru tine”, de la PRO TV. Şi, chiar dacă s-a ivit această oportunitate în România, Iulia nu-şi neglijează cariera din India.

“Tocmai am lansat o nouă piesă, compusă de Himesh Reshammiya pentru filmul Genius, se numeşte “Pyar de, Pyar le”, iar videoclipul va apărea în următoarele săptămâni. Şi mai lucrez la un proiect diferit, ce va începe foarte curând. Voi povesti la momentul oportun. Şi în continuare înregistrez piese în studio”, a mai declarat Iulia pentru Click!

Cerbul de Aur revine după 9 ani

În perioada 29 august-2 septembrie, Piaţa Sfatului din Braşov, va renaşte Cerbul de Aur. Festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar şi evenimente adiacente.

i42-neata-4-2col-cerb2009.jpg

Scena va fi amenajată în Piaţa Sfatului

La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton și vedeta Galei, Nicole Scherzinger.

i52-neata-5-15col-60.jpg

Ultima ediţie a Cerbului a fost în 2009

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonişti. Artişti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1