Cum a ajuns Florin Busuioc să prezinte Meteo: „Îmi luasem concediu fără plată!”

18-2-col-busu.jpg

Florin va prezenta din toamnă concursul ”România, jos pălăria!”
Citeste tot despre: 

Florin Busuioc se confundă cu rubrica meteo de la ProTv. Visa să devină actor, dar a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv. Mirajul Bucureștiului l-a atras ca un magnet. Nici nu era prea greu, după ce, în copilărie, a muncit în Combinatul Siderurgic din Hunedoara.

Busuioc a dat de cinci ori examenul pentru a admite la ATF, dar a ajuns la ProTv una dintre emblemele postului. Are carismă, talent, intuiție și simț al umorului. Cele patru atribute l-au ajutat să răzbească și să își facă un loc în inimile românilor. 

18-2-col-busu.jpg


Florin va prezenta din toamnă concursul ”România, jos pălăria!”

busu.jpg

florin busuioc, roger moore
Florin Busuioc, alături de Roger Moore în filmul ”Crăciunul la castel”
foto: captură

Nu mulți știu cât de greu i-a fost la început, la ProTv. A fost la un pas să rămână pe drumuri pentru că nu mai avea niciun proiect. „Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta. Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească „Bă, ce facem cu ăsta?“, le-am zis: „Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem. A venit apoi cineva care mi-a propus şi am zis de ce nu? Şi din „Cenuşăreasa programelor“, ca să zic aşa, am reuşit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top”, a spus Florin Busuioc pentru adevarul.ro

Prezentatorul rubricii meteo a mărturisit pentru adevarul.ro că este solicitat pentru cunoștințele sale în ale vremii de toți cunoscuții săi. „Sunt de multe ori întrebat dacă să-şi repare acoperişul, dacă să-şi scoată sfecla, dacă să facă nunta fetei în august, în nu ştiu ce localitate, tot felul de întrebări de genul acesta. De exemplu, mi se întâmplă să plece cineva cu avionul şi, pentru că n-a apucat să vadă programul de ştiri sau chiar dacă se întâmplă să se uite pe net sau pe site-uri de specialitate care ar putea să-i dea o informaţie, mă întreabă: „Tu crezi că ar fi bine să plec?“. Vreau să vă spun că am întors oameni din drum care voiau să plece în diverse locuri din Europa şi le spuneam: „Mă, mai bine nu pleca azi, uite, e vânt foarte puternic la Londra sau mai ştiu eu ce alte condiţii nefavorabile, s-ar putea să nu poţi ateriza, aşa că mai bine amână cu o zi sau două dacă poţi“. Şi mă ascultă.”

 

Citește aici întreg interviul de pe adevarul.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1