Cum a aflat Diana Dumitrescu că este gravidă: «Am fost șocată»

diana-dumitrescu.jpg

Diana Dumitrescu va deveni mamă

Diana Dumitrescu și-a șocat fanii, în urmă cu o săptămână, atunci când a dezvăluit faptul că va deveni mamă. Actrița a făcut anunțul printr-o fotografie originală, iar imediat, fanii au felicitat-o.

Diana Dumitrescu a povestit la Antena Stars cum a aflat că este gravidă, și este foarte bucuroasă ca își îndeplinește visul de a fi mamă.

"Îmi propusesem anul acesta să călătoresc. Mi-am propus să fac 12 city break-uri şi am zis că în fiecare lună câte un city break. Şi am început cu primul city break, în care am aflat că sunt însărcinată. Am făcut două până acum, urmează şi al treilea, nu ştiu câte o să fac, pentru că nu o să pot să fac 12 sigur", a mărturisit Diana Dumitrescu, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

Diana Dumitrescu este gravidă

Diana Dumitrescu a aflat că este însărcinată chiar când se afla într-un city-break.

"Aveam stările de somnolenţă şi atât. Eram în city break când am făcut testul. Am văzut că nu se întâmplă ce se întâmplă lunar la fiecare femeie şi parcă nu voiam să-mi cumpăr un test de sarcină, dar ce să vezi... Am ieşit cu testul din baie şi m-am uitat aşa la el şi Alin m-a întrebat ce e. Nu ştiam... Să mă bucur, să nu mă bucur, să fie fals. Am mai făcut unul a doua zi dimineaţă şi ce să vezi?! Era la fel! Nu ne-am bucurat până nu am făcut testul de sânge şi testul beta hcg şi de abia după ce am primit confirmarea medicului ne-am bucurat", a continuat ea.

 

Loading...

Citește și

  • diana dumitrescu

    Sâmbătă a fost o zi importantă pentru Diana Dumitrescu. Celebra actriţă de telenovele a fost naşă de botez şi de cununie, la un dublu eveniment în familia Mihaelei Moise. Emoţionată de noul ei rol de părinte spiritual, la o zi distanţă, blondina a anunţat că în curând şi ea va fi mamă, fiind deja însărcinată cu primul copil. Vedeta s-a fotografiat într-o rochiţă de prinţesă care i-a dezvăluit sarcina acoperită până acum de ţinute largi.

  • În luna septembrie, Diana Dumitrescu (35 de ani) s-a măritat cu afaceristul Alin Boroi. Au avut parte de o nuntă fastuoasă, cu un dar pe măsură, căci se pare că din banii strânşi Diana și-a cumpărat o mașină superbă.