Cum a afectat-o “Exatlon” pe cea mai sexy concurentă

diana-belbita-alina-pana-exatlon.jpg

Alina Pana si Diana Belbita
Alina Pană, într-un duel la "Exatlon", cu Diana Belbiţă
foto: Kanal D

După patru luni petrecute în Republica Dominicană, în reality-showul “Exatlon”, de la Kanal D, sexoasa Alina Pană s-a întors în lumea reală, unde încearcă să-şi reia activităţile cotidiene. Din păcate, tânăra se resimte şi fizic, şi financiar şi ne-a spus cum i-a afectat concursul de la Kanal D cariera sportivă.

Una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon, Alina Pană (31 de ani), a rezistat aproape patru luni în Republica Dominicană, la reality-showul “Exatlon”, de la Kanal D. Din păcate, în ultima perioadă, tânăra sportivă, care a strâns o grămadă de premii la competiţiile internaţionale de culturism, nu a primit foarte multe oferte de colaborări, ci doar invitaţii la evenimente mondene, unde şi-a etalat frumseţea şi toaletele.

18-2-col-alina-exatlon.jpg

Alina Pană, 31 de ani I-am văzut bustul la “Exatlon”, iar acum, la petreceri mondene

„Au fost câteva încercări, dar nimic serios, nimic important. Le-am acceptat mai mult în joacă. Au mai început sa vină oferte, dar nu foarte profitabile, am făcut câteva filmuleţe, prezentări de modă, diverse evenimente ocazionale”, ne-a mărturisit ea. Vedeta are peste 20 de trofee la competiţiile de fitness şi culturism, la care a participat de-a lungul vremii, şi abia aşteaptă să-şi reia circuitele sportive. Însă până atunci se întreţine cu banii de la “Exatlon”, căci are ceva rezerve strânse. Aşa cum Click! a anunţat, concurenţii din echipa „Războinicilor” au fost plătiţi la început cu 700 de lei pe săptâmână, apoi cu 1500 de lei şi, într-un final, cu 2000, căci onorariile lor au crescut direct proporţional cu audienţa.

alina-pana.jpg

Alina Pana
Alina Pană este regina concursurilor de culturism
foto: arhivă personală

Am întrebat-o pe Alina de ce nu mai participă la competiţii sportive şi ne-a spus că trebuie să se pregătească. „Pentru a intra în competiţiile sportive ai nevoie de 3 luni de dietă şi sport, ca să fii competitiv, să poţi să ţii pasul cu cei care intră în competiţii. Ori eu, la corpul pe care îl am acum, după atâtea luni în care nu m-am antrenat aşa cum trebuie pentru ceea ce practic eu, şi nu am avut un regim adecvat, nu pot participa la aceste competiţii. Muşchii trebuie să fie bine definiţi, să iasă bine în evidenţă”, a mai povestit Alina Pană pentru Click!. 

loading...
Loading...

Citește și