Cui i-a suflat Andra Gogan postul de asistent de la „Acess Direct”

22-23-gogan.jpg

Andra Gogan a absolvit ieri Liceul ”Iulia Haşdeu” din București

De luni, 19 octombrie, locul lăsat liber de Iuliana Luciu la „Acces Direct”, emisiunea Antenei 1 a fost din nou ocupat. Şi nu de oricine, ci de Andra Gogan, tânăra care pune voci personajelor de la Disney şi care a participat anul acesta la „Românii au talent”. S-ar părea că puştoaica a avut şi contractandidaţi, unul dintre aceştia fiind chiar David Puşcaş, fiul Luminţei Angel

La cei 18 ani ai săi, Andra Gogan este pe cai mari în showbizzul românesc. Fosta concurentă de la „Românii au talent”, de la Pro TV, a fost ieri anunţată ca noua asistentă a Simonei Gherghe a emisiunii „Acces Direct” de la Antena1. S-ar părea că aceasta a venit în locul Iulianei Luciu care a renunţat la rolul ei din emisiune. Andra a avut concurenţă pentru că pentru acest post s-au bătut mai multe domnişoare, şi chiar tineri foarte cunoscuţi. Unul dintre aceştia a fost David Puşcaş (20 de ani), fiul adoptiv al Luminţiei Anghel şi al lui Marcel Puşcaş. Puştiul îşi dorea foarte mult să ajungă în televiziune şi spera să obţină acest post. Dar n-a fost să fie şi poate că va exista o nouă şansî pentru el.

Cine este Andra Gogan?

Andra Gogan are o mulţime de talente. Cântă, îşi împrumută vocea pentru diverse reclame şi personaje de desene animate de la Disney şi prezintă emisiuni de televiziune. Puştoaica a împresionat o lume întreagă când, la 15 ani, a reuşit, împreună cu fratele ei, Răzvan, care avea 12 ani pe vremea aceea, să intre în Cartea Recordurilor de două ori. Prima data pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (care a durat 3 ore şi 20 de minute şi a cântat 55 de melodii). Acest record a fost omologat oficial în Cartea Recordurilor pe 15 septembrie 2009. A doua oară a intrat în aceeaşi Carte a Recordurilor pentru “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” - 16 la număr. Andra a jucat în mai multe producţii de televiziune şi a prezentat în 2014 emisiunea “I Love Violetta” de la Disney Channel, alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca şi Adina Iliescu. Andra s-a născut pe 17 aprilie 1998 în Buzău, dar ACUM locuieşte în Bucureşti şi a terminat Colegiul Iulia Haşdeu, matematică informatică, acum fiind student la ASE. Are propriul vlog, prezintă evenimente şi mai noua, ea a fost desemnată să prezinte “Festigal”, un spectacol care va ţine câteva zile la începutul lunii decembrie.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1