Cu cine s-a recăsătorit Cătălina Mustață după divorțul de Florin Zamfirescu

mustata0998.jpg

Cătălina Mustață a surprins pe toată lumea, săptămâna trecută, când a anunțat că s-a recăsătorit. Și nu oriunde, ci tocmai în America

Cătălina Mustaţă (48 de ani) a lansat, zilele trecute, bomba: pe 14 martie 2016 s-a recăsătorit, departe de România, tocmai în Texas. Actriţa a fost foarte secretoasă în privinţa noului ei soţ, însă reporterii Click! au aflat toate detaliile. Ţineţi-vă bine, mirele este fostul ei profesor din liceu, aşa cum şi soţul dinainte, Florin Zamfirescu, i-a fost prof’ în facultate.

Regizorii de telenovele ar da bani grei să aibă pe mână un aşa scenariu, inspirat din viaţa actriţei Cătălina Mustaţă. După divorţul de Florin Zamfirescu, alături de care a trăit 21 de ani, actriţa părea că nu se mai întâlneşte deloc cu Cupidon. Însă anul trecut a făcut câteva declaraţii despre viaţa personală, spunând că este din nou fericită şi că iubea un bărbat care nu avea legătură cu lumea teatrului.

prof998.jpg

Mihai Avram i-a fost actriței profesor, în Brașov. Mai ceva ca-n filme, povestea de dragoste a început la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului

 

Recent, ea a venit cu bomba: „M-am măritat pe 14 martie în Texas. E acea iubire matură şi sunt foarte fericită”, a spus Cătălina Mustaţă, miercuri (18 mai), la TVR 2. Dar şi de data aceasta a fost zgârcită cu detaliile. Click! a aflat însă identitatea soţului actriţei şi abia aici intră în scenă iz-ul de telenovelă. Cel care a făcut-o pe Cătălina Mustaţă să spună din nou “Da”, în faţa ofiţerului Stării Civile, este tot un profesor, aşa cum i-a fost şi Florin Zamfirescu în perioada studenţiei. Este vorba despre Mihai Avram, cel care, în perioada liceului, i-a fost profesor de fizică şi, totodată, diriginte. De mai bine de 16 ani, bărbatul locuieşte în Texas, America, şi predă fizica la Austin Comunity College. Cătălina şi fostul ei dascăl s-au mai revăzut la reuniunile de clasă ce au urmat, fapt confirmat pentru Click! chiar de Florin Zamfirescu, actorul mărturisindu-ne că a însoţit-o pe Cătălina la Poiana Braşov, când actriţa şi foştii ei colegi s-au revăzut la 20 de ani de la absolvirea Colegiului Unirea. “Am mers şi eu la acea reuniune de 20 de ani, de la Poiana Braşov, unde l-am cunoscut pe fostul ei diriginte. Am stat foarte mult de vorbă, atunci, cu el, având în vedere că eram de vârste apropiate. Mi s-a părut un om minunat”, a declarat Zamfirescu pentru Click! La aflarea veştii că fosta sa soţie s-a recăsătorit chiar cu domnul diriginte, actorul s-a bucurat: “E normal să se mărite, chiar era şi păcat să rămână necăsătorită. Dacă s-a măritat chiar cu fostul diriginte, cu atât mai frumos, pentru că el mi s-a părut un om de ispravă”, ne-a mai declarat Zamfirescu. În momentul în care reporterii Click! au contactat-o pe Cătălina pentru a ne da mai multe detalii despre cununie, actriţa ne-a declarat scurt şi la obiect: “A fost suficient cât am declarat la televizor, mai mult nu vreau să spun”.

Și fostul soț, Florin Zamfirescu, i-a fost profesor la Actorie

zamfirscu98989.jpg

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu s-au despărțit cu scandal

 

Cătălina Mustață a fost cea de-a treia soție a lui Florin Zamfirescu, 67 de ani. A cunoscut-o pe când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar el îi era profesor. Ea nu avea nici 24 de ani, el împlinise 42. S-au căsătorit pe 27 iulie 1991, însă în iunie 2012 s-au separat definitiv. “Această relaţie trebuia să se termine de zece ani. De ziua mea (12 aprilie 2012, n.r.) am plecat de acasă, iar în iunie am divorţat la notar”, ne povestea actorul. Culmea, după divorț, cei doi au ajuns să locuiască gard în gard. “Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am avut o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o în două după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi cu 1.250 mp de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte. Pe această bucată mi-am construit și eu o casă frumoasă, nu mă deranjează că stau la doi pași de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă”, ne-a mai declarat, la vremea aceea, Florin Zamfirescu. Acum, și actorul și-a refăcut viața cu doamna Daciana, de profesie medic de familie, pe care vrea să o ducă la altar în toamnă.

Loading...

Citește și

  • La patru ani de când a divorțat de Florin Zamfirescu (67 de ani), actrița Cătălina Mustață (48 de ani) a decis să-și refacă viața: ”M-am măritat pe 14 martie în Texas. E acea iubire matură și sunt foarte fericită”, a spus Cătălina Mustață, miercuri (18 mai), la TVR 2.

  • După trei căsnicii eşuate, speră că a patra va fi cu noroc! Îndrăgitul actor Florin Zamfirescu a cerut-o de soţie pe Daciana, medicul cu care se iubeşte de aproape patru ani. Maestrul a vrut să facă nunta de ziua lui, în aprilie, însă, pentru că este post, a amânat pentru la vară.