Cu cine s-a luptat Andreea Mantea pentru scaunul Biancăi Drăgușanu

mantea.jpg

Andreea Mantea va fi noua prezentatoare a emisiunii Te vreau langa mine

Andreea Mantea i-a luat locul Bancăi Drăgușanu la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d și deși mutarea pare că a fost una simplă, în fapt în interiorul Kanal d au avut loc o serie de interviuri pentru a se găsi cineva potrivit care să ocupe fotoliul de gazdă al show-ului matrimonial.

Bianca Drăgușanu nu mai este prezentatoarea "Te vreau lângă mine" și nici nu mai face parte din echipa Kanal d. Blonda și-a încheiat săptămâna aceasta toate socotelile cu postul patronat de turci după ce i s-a pregătit de ceva timp debarcarea. Conducerea a venit imediat cu două variante de posibile înlocuitoare. Prima este Andreea Mantea, vedetă a postului care rămăsese și ea fără emisiunea-tabloid "Wowbiz", iar cea de-a doua a fost Paula Chirilă. Numele actriței a fost vehiculat pe holurile televiziunii, ba chiar ea a fost chemată să susțină câteva interviuri. Obișnuită și ea cu acest format de dating show, în trecut fiind cea care a prezentat un timp "Mireasă pentru fiul meu" la Antena 1, Paula Chirilă nu le-a intrat în gratii șefilor, care au ales-o în final pe Andreea Mantea. 

mantea.jpg

andreea mantra david vacanta
Până să înceapă filmările, Andreea Mantea se relaxează în Turcia, cu fiul ei David
foto: Instagram

Liberă de contract după această incercare, Paula a purtat negocieri intense pentru participarea la "Ultimul Trib", variantă care de altfel a și ales-o și va pleca curând la filmări. 

Actrița a mărturisit că abia așteaptă noua povocare, dar că nu este dispusă să încerce lucruri extravagante doar de dragul show-ului. ”N-aș mânca gângânii, să mă pui să mânânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni – niciodată! În secunda doi îmi fac bagajele și ne vedem la aeroport! (...) Strategia mea este să mă simt bine și să profit de fiecare moment, să îmi construiesc viitoare amintiri, să am ce povesti nepoților.”, a spus convinsă Paula Chirilă.

Filmările au loc în Madagascar.

loading...
Loading...

Citește și

  • Actriţa vrea şi-a dorit să fie în formă pentru momentul reluării filmărilor pentru noul sezon din „Land o Jokes" de la ProTV. La finele anului trecut, Paula a născut o fetiţă, în următoarea perioadă întrând în război cu cele 25 de kilograme în plus.

  • andreea

    Andreea Mantea a avut o ascensiune frumoasă în televiziune. A debutat ca reporter în 2005, ca mai apoi să fie remarcată de Răzvan Simion și Dani Oțil și cooptată în echipa lor. Bruneta a fost "vecina" matinalilor de la Antena 1 și de la câteva replici pe care le avea la început a ajuns să țină emisiuni lungi și grele. Zilele trecute, șefii de la Kanal d i-au dat pe mână emisiunea "Te Vreau lângă mine", prezentată până acum de Bianca Drăgușanu.

  • Un șut în fund e un pas înainte, iar zicala pare că i se potrivește de minune Biancăi Drăgușanu, proaspăt înlocuită de Andreea Mantea la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. După agitația din ultima săptămână și veștile proaste, blonda se află într-o vacanță de lux și a făcut prima oprire sâmbătă dimineață la Cannes.

  • barbat cu muschi

    Vara aceasta, televiziunile sunt în căutare de concurenţi pentru reality-show-urile pe care le vor difuza în sezonul toamnă-iarnă! Kanal D pregătește un nou sezon din “Exatlon”, Pro TV vrea să dea lovitura cu “Ninja Warrior”, iar Antena 1 mizează pe “Ultimul trib”, dar şi pe sezonul al doilea din “Asia Express”. Click! îţi spune pe ce vedete au pus ochii posturile tv aflate în războiul audiențelor.