Cu cine își bea Jorge cafeaua. Uite cine l-a inspirat!

jorge-cafeaua-ta1.jpg

Jorge a lansat o nouă piesă, numită „Cafeaua ta”

După ce a fost eliminat din cadrul competiției Ferma 2019, Jorge s-a putut concentra din nou asupra carierei sale muzicale. Artistul a lansat o nouă melodie, un proiect de care este mândru și pentru care a găsit sursa de inspirație în versurile unei alte persoane publice autohtone. Iată despre cine este vorba!

După o perioadă destul de agitată în plan profesional și după experiența în emisiunea Ferma de la PRO TV, Jorge lansează piesa „Cafeaua ta”, un proiect pregătit într-un timp record care deja se bucura de succes. Artistul a dezvăluit că s-a inspirat din versurile lui Flick și că nici măcar nu l-a anunțat pe acesta că va face o melodie. 

Cine l-a inspirat pe Jorge pentru acest proiect

„Am fost inspirat de versurile lui Flick- Cafeaua ta. Am găsit pe pagina lui de Instagram versurile, mi-au plăcut, am schimbat un pic pe ici pe colo și nici nu i-am spus lui Flick că o sa fac o melodie. Abia în momentul în care a fost gata, l-am întrebat cum i se pare și a fost încântat, iar după mai bine de o lună, am filmat clipul și am și lansat-o”, spune artistul. Ideea clipului îi aparținelui Jorge, iar regia este semnată de Lazăr Cercel cu care artistul a mai colaborat și la piesa „Iartă-mă”. Filmările au durat o zi și au avut loc într-un apartament din București.

În videoclipul piesei, Jorge „își bea cafeaua” alături de Emiliana, una dintre fostele concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil”, care a acceptat să fie protagonista clipului aristului. Întrebat cum preferă cafeaua în viața de zi cu zi, Jorge a declarat: „Prefer Expresso lung, fără lapte și fără zahăr. Îmi place să simt aroma adevărată a cafelei”.

Loading...

Citește și

  • silviu tolu

    În showbiz-ul autohton e cunoscut mai mult drept iubitul lui Lili Sandu, iar asta pentru Silviu Ţolu nu este prea darnic cu informaţii din viaţa lui profesională sau privată. Acum este concurent la "Ferma 2019", de la PRO TV, iar în episodul difuzat joi, 14 februarie, a reuşit să îl elimine pe Jorge la duel. Înainte de a intra în "Ferma", Silviu Ţolu ne-a spus cteva lucruri inedite despre el.

  • jorge ferma 2019

    În ediția de joi, 14 februarie, la "Ferma" s-a dat un nou duel bărbătesc. După ce l-a învins pe Emil Rengle în edițiile trecute, Jorge a fost pus din nou în fața unui nou adversar. De data aceasta, Silviu Țolu s-a dovedit a fi "o nucă prea tare" pentru cântăreț, așa că Jorge a trebuit să se recunoască învins.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1