Cu chiloții la vedere, așa apare Inna în noul videoclip

inna_foto.jpeg

inna videoclip sexy foto imagine
Inna își pune în valoare calitățile fizice în toate videoclipurile sale
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fata asta nu se dezminte. Elena Alexandra Apostoleanu (29 de ani), alias Inna, este din ce în ce mai sexy. Click! a intrat în posesia unei fotografii de la filmările celui mai nou clip al solistei.

Un chiloțel mulat pe talie și fund și o bluziță care îi cade de pe umeri, lăsând la vedere decolteul. Așa s-a gătit Inna pentru cel mai nou videoclip al ei, pe care l-a filmat zilele acestea. Solista are și acum, la aproape 30 de ani, o siluetă de invidiat și își pune cu fiecare ocazie în valoare calitățile fizice.

Din culise...

inna_-_clip_nou.jpg

inna videoclip sexy foto imagine
Așa s-a îmbrăcat Inna pentru filmările celui mai recent videoclip al său, pe care l-a filmat înainte de Paște
foto: arhiva personală

 

Până la lansarea filmulețului, Click! îți prezintă în exclusivitate o imagine de la filmări. Imaginea a fost făcută de Andra Manea, make-up artista care o aranjează pe Inna pentru toate proiectele foto sau video.

În toate clipurile este sexy și îndrăzneață

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • inna sexy

  Ziele acestea Inna este în centrul atenţiei şi nu printr-un concert de zile mari, ci în urma mărturisirilor pe care artista le-a făcut despre perioada când era în şcoală. Bruneta a povestit că a fost agresată de învăţătoare pentru că era prea îndrăzneaţă şi nici cu colegii nu avea o relaţie prea bună. De când are succes pe plan internaţional, artista şi-a câştigat respectul celor cu care a făcut şcoală, nu însă şi pe al vecinilor din staţiunea Neptun.

 • inna eurovision

  Cea mai în vogă artistă internaţională din România apreciază Eurovision şi în următorii ani vrea să ne reprezinte la aceast concurs. Inna a urmărit Selecţia Naţională 2016, i-a susţinut pe Vanotek feat. The Code & Georgian şi îi pare rău că nu au câştigat ei.

 • inna lucian gitita

  A crezut că dă lovitura vieţii, dar mutarea pe care a plănuit-o n-a mers! Impresarul Lucian Gîtiţă a încercat de două ori să înregistreze marca “Inna” la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci), dar nu a reuşit şi nu va avea acest drept niciodată.

 • inna

  Inna (29 de ani) și-a câștigat de mai mulți ani statutul de artist internațional. Drept urmare, ea se bucură și de onorarii pe măsură. Cântăreața are, anual, foarte multe concerte peste hotare, care îi umplu buzunarele de bani.

 • inna sani

  Inna a făcut mărturisiri uimitoare despre copilăria ei pe care şi-a petrecut-o la Mangalia. Cântăreaţa a povestit că viaţa ei nu a fost atât de bună ca acum.

 • Dacă până acum ne-a obişnuit cu clipurile şi apariţiile ei hot, de data aceasta Inna a dat cărţile pe faţă şi a apărut aproape goală în noul ei videoclip.

 • inna record

  INNA este primul artist român care a atins performanța de a strânge un miliard de vizualizări pe canalul său de YouTube. În afara popularității de necontestat, INNA devine astfel și artistul autohton care a strâns cel mai mulți bani din YouTube, căci fiecare un milion de accesări ale unui clip generează 600-700 de dolari.

 • inna horia brenciu

  Pentru lansarea noului single „BOP BOP”, Inna (28 de ani) a vrut ca vedetele de top din România să fie primele care îl ascultă și să își dea cu părerea despre piesă. Horia Brenciu a avut o reacție senzațională și i-a făcut o propunere uimitoare cântăreței.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5