Cu ce vrea Antena 1 să detroneze «Las Fierbinţi». Totul despre noul serial «Mangalița»

teodor_corban_si_ginerele.jpg

teodor corban
Teodor Corban și ginerele său
foto: arhiva personala

Se apropie toamna, iar odată cu ea, ”bătălia” televiziunilor pentru audiență. Grilele de programe sunt aproape definitivate, iar surprizele se țin lanț. Antena 1 a terminat deja de filmat “Mangaliţa”, un nou serial de comedie cu care ar vrea să detroneze celebrul “Las Fierbinţi” de la Pro Tv. Click! îţi spune totul despre noul serial: cine sunt vedetele din rolurile principale şi povestea pe scurt a acestei noi producţii de televiziune.

În plină vară, Antena 1 face deja promovare asiduă pentru grila de toamnă a postului. Iar oferta este una bogată, căci pe lângă “iUmor”, “Chefi la Cuţite”, sezon nou din “Te cunosc de undeva” sau serialul “Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, mai există un proiect foarte interesant. Este vorba de un serial de comedie care se va numi “Mangaliţa” şi se doreşte a fi concurenţa celebrului “Las Fierbinţi” de la Pro TV.  La acest proiect a lucrat George Dogaru care a colaborat la proiecte precum „Mondenii”, „Atletico Textila” şi „Ai noştri”. Din echipa serialului fac parte actori cunoscuţi deja de public atât din rolurile din proiectele de televiziune cât şi din cinematografie. De exemplu, în rolul primarului din “Mangaliţa” îl veţi vedea pe Teodor Corban care şi-a lăsat mustaţă după ce a jucat în proiectul de cursă lungă „Ai noştri” de la Pro TV, unde era şeful unui clan mafiot. Tot în această producţie mai joacă şi Constantin Puşcaşu, şi el fost coleg la acelaşi serial difuzat la Pro Tv.

alex-bogdan.jpg

alex bogdan
Alex Bogdan

Un alt rol important s-ar părea că îl va avea şi Alex Bogdan, cunoscut din serialul “Mondenii” de la Prima TV, care ar interpreta un poliţist mai prostănac, ce aduce cu Robi din “Las Fierbinţi”. În alt rol îl veţi vedea şi pe Angel Popescu, cunoscut şi el din “Mondenii” sau “Atletico Textila”, unde a avut roluri principale. În alte roluri din această producţie mai joacă Andreea Bibiri, pe care o ştiţi din serialul „În Familie” de la Prima Tv, Andreea Berzumţeanu, Ştefan Pavel, Pavel Birsan sau Nicu Banea care vor avea şi ei roluri importante în această poveste. Debutul serialului este prevăzut pentru această toamnă, iar un lucru important este că filmările s-au încheiat. Producătorii aşteaptă cu nerăbdare să vadă dacă primul sezon va avea sau nu succes ca să ştie dacă vor continua aventurile personajelor.   

teodor_corban_si_colegul_sau.jpg

teodor corban
Teodor Corban și colegul său

Cine e Teodor Corban?

S-a născut pe 28 aprilie, 1957 în Iaşi, şi are în palmares peste 20 de filme şi seriale. În 2006 a călcat pe covorul de la Cannes, după ce a interpretat rolul lui Virgil Jderescu din filmul “A fost sau n-a fost”, în regia lui Corneliu Porumboiu. O realizare pe care, spune Teodor Corban, nu o va uita niciodată. "Filmul a câștigat trofeul Camera d'Or și premiul "Label Europa Cinema" la Cannes. Eu și colegii mei am fost tratați ca niște adevărate VIP-uri. Sunt un actor de pe malul Bahluiului ajuns la Cannes. Am fost aplaudați încontinuu, aproape 20 de minute, încât ajunsesem să facem și glume. Spuneam «Unde e Brad Pitt să ne vadă, cu tot cu Angelina lui?»", a povestit amuzat actorul ieșean, pentru ziarul Click!

fiica_lui_teodor_corban.jpg

fiica teodor corban
Fiica lui Teodor Corban, o mireasă superbă
foto: arhiva personala

Teodor Corban a fost elevul lui Dem Rădulescu

În adolescență, visa să ajungă pictor: "Profesorilor le plăcea tare mult cum potriveam culorile". Părinții i-au zis că pictura nu e o meserie adevărată, așa că a ajuns să facă Liceul de Chimie, dar viaţa a avut alte surprize pentru el. Teodor Corban a devenit elevul regretatului actor Dem Rădulescu, iar viaţa pe scenă a fost destinul său. De-a lungul timpului a primit mai multe premii, precum cel de Excelenţa în domeniul cultural-artistic - "Seara valorilor" 2015, Premiul la categoria ARTE, Gala "Oamenii Timpului" – 2015, Premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul Costandin din filmul "Aferim!" - Gala Premiilor Gopo  2016.

fan-branza-delaco-teodor-corban.jpg

teodor corban
Teodor Corban este celebrul Toni Delaco

A avut colaborări cu TVR, Radio Iaşi, Radio HIT şi a chipul lui a devenit cunoscut după ce a apărut în reclama la caşcaval şi apoi în serialul “Lombarzilor 8”, în 2006. A jucat în “Umbre” dar şi “Atletico Textila” sau “Ai noştri” de la Pro TV, iar acum a terminat de filmat pentru pelicula “Carturan”. În plus, zilele trecute actorul a avut parte de o nuntă în familie căci i s-a căsătorit fiica Ioana Natalia Corban.

Citește și:

EXCLUSIV Îl ştiai pe Toni Delaco din reclama de la caşcaval, dar uite cine e actorul! A fost şi la Cannes

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1