Cu ce se ocupă unicul fiu al Angelei Similea, Sorin Hilgen, în America. Are un salariu uriaş

angela_similea_conac_vanzare_belciugatele.jpg

angela similea
Angela Similea are 72 de ani şi este una dintre cele mai distinse şi apreciate soliste autohtone
foto: arhivă personală

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

Sorin Hilgen (46 ani), fiul Angelei Similea (72 ani), este unicul moştenitor pe care cântăreaţa îl are din a doua căsnicie, cea cu Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Mai târziu, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, care a fost cel de-al treilea soț al cântăreței. Fiul interpretei trăiește de mai bine de 20 de ani în America, alături de soția lui și de cei doi copii ai lui din primul mariaj, cel cu Bianca Cristinoiu Jones. Are o situație materială excelentă, fiind angajat în divizia IT a unei companii cu renume. El a câștigat întotdeauna bine, după cum a povestit chiar celebra sa mamă. “Acum mi-a spus că vrea să-și dea Masterul în comunicarea în diverse sisteme între computere. Ceva de genul acesta. Fiind un student bun, i-a fost permis să lucreze în laboratorul Universității. El repara și întreținea tot ceea ce era computer în Facultatea de Medicină de la New York University”, a mărturisit Angela Similea, într-un interviu mai vechi, pe site-ul ei oficial, similea.ro.

soorin-hilgen-copii-sotie.jpg

sorin hilgen
Sorin Hilgen, unicul fiu al Angelei Similea, alături de soţie şi de cei doi copii
foto: arhivă personală

Fiul Angelei Similea, Sorin Hilgen, câștigă 35.000 de dolari pe lună

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens”, a mai spus Angela. Artista este extrem de mândră de fiul ei și spune că ea n-a avut niciodată un salariu fix. „Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, a încheiat Angela Similea subiectul salariului fiului ei.

sorin_hilgen_fiul_angelei.jpg

sorin hilgen
Sorin, la propria nuntă, în 2003
foto: arhiva personala

Interpreta a albit când a aflat că unicul ei fiu, Sorin Hilgen, a plecat la studii în Elveția

În câteva interviuri acordate acum aproape două decenii, Angela Similea a povestit cât de mult a suferit atunci când s-a despărțit de Sorin pentru prima oară. Atunci când fiul ei a plecat la studii în Elveția, Angela Similea a albit brusc. “El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet... A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!”, a mai dezvăluit Angela Similea.

fiu-angela.jpg

sorin hilgen
Sorin, fiul Angelei Similea, la înmormântarea lui Victor Surdu

Fiul interpretei a făcut liceul în Elveția, apoi s-a dus la facultate în SUA, el locuind în prezent lângă Boston, cu soția sa americancă, Nicole Green, și cu cei doi copii ai lui din prima căsnicie, Grace (21 ani) și Jan Christian (23 ani).

Citeşte şi:

Angela Similea, 12 drame în 10 ani: i-au murit patru persoane din familie, iar asta nu e tot

Cele mai şocante poveşti de amor din comunism. 6 idile cu vedete din Epoca de Aur

Loading...

Citește și

  • angelea similea sua

    Angela Similea (72 de ani) a revenit în România și cântă din nou. Una dintre cele mai iubite artiste de muzică ușoară, Angela Similea, a urcat din nou pe scenă și a cântat, duminică, 27 ianuarie, la Restaurant Club Herăstrău, cu ocazia aniversării compozitorului Ovidiu Komornyik (50 de ani). De vocea divei s-au bucurat însă doar prietenii, pentru că Angela Similea a decis în anul 2014 să pună punct carierei muzicale. În ciuda faptului că are cereri de concerte atât în țară, cât și în străinătate, nu vrea să revină în fața publicului. Click! a aflat motivele pentru care cântăreața a renunțat definitiv la spectacole în favoarea unei vieți liniștite.

  • angela similea

    Angela Similea primește azi numeroase mesaje de felicitare de la cei dragi, dar și de la fanii ei. Ei bine, artista are toate motivele să se serbeze de Sf. Ion, întrucât, surpriză, interpreta poartă și acest nume de sfânt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1