Cu ce l-a făcut de rușine Bianca Drăgușanu pe Victor Slav

dragusanu.jpg

Bianca Drăgușanu
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu nu este de fiecare dată atentă la ce declarații face și recent și-a făcut de rușine iubitul cu care are un copil. Bianca este moderatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” și se întâmpla des să folosească experiențele personale pe post de sfaturi pentru concurenții pe care îi are la emisiune. Deși nu a intenționat să îl pună într-o lumină proastă, Bianca a spus câteva lucruri care ar putea deranja pe oricine.

Mama lui Victor Slav i-a povestit Biancăi despre copilăria fiului ei, iar Bianca a dat totul din casă. Prezentatoarea tv a mărturisit că atunci când era mică se simțea ca o telecomandă, deoarece schimba canalele tv continuu, iar Victor Slav ducea foarte des gunoiul, numindu-l gunoier.

"Când eram mică, eram un fel de telecomandă. Schimbam posturile. Pe vremea aia nu existau telecomenzi. Iar Victor era gunoier. Mi-a povestit soacră-mea că îl puneau să ducă gunoiul. Iar el s-a supărat la un moment dat și a spus: 'Da' ce sunt eu, gunoierul tău?'. Așa că Sofia, să crești mare, mamă, că trebuie să fii de toate", a declarat Bianca Drăgușanu. 

14_2-col-bianca-victor.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca a povestit despre o prietena de a ei care este divorțată, iar fiul ei de 9 ani i-a căutat soț pe site-uri matrimoniale fără a ști. 

"Am auzit cea mai dulce poveste de pe fața pământului cu mame și copii. O prietenă bună de a mea are un băiat de 9 ani și îmi povestește ieri cu lacrimi în ochi cum băiatul ei i-a căutat partener pe un site de anunțuri. E o tipă foarte mișto, cu super carieră, divorțată de mult timp, fără viață privată. Băiatul mega-dulce și inteligent, îmi e drag de el, era lângă ea când ea căuta pe site-uri o piesă pentru mașină. Așa se întâmplă când nu ai pe cine să încarci cu problemele tale, te descurci singură. Când a văzut că pe site-uri se găsește de toate, a dat și el căutare: soț necăsătorit. A rămas șocată și l-a întrebat de ce a făcut asta. A răspuns: 'Ca să te văd fericită, mami!”, a povestit Bianca Dragusanu.

 
Loading...

Citește și