Cu ce boală se luptă Alessia: «Iau 15 pastile pe zi»

alesssia.jpg

Alessia suferă de o boală care o face ia 15 pastile pe zi
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Alessia a dezvăluit că suferă de pleurezie tuberculoasă, o afecțiune care a făcut-o să stea în spital mai bine de două săptămâni. Vedeta este nevoită să ia mai multe pastile pe zi pentru a se trata.

 

Alessia suferă de pleurezie tuberculoasă adică apă la plâmâni și tuberculoză și a fost nevoită să se interneze timp de 17 zile. Totul s-a întâmplat pe fond nervos, iar artista se tratează cu 15 pastile pe zi.

"Este vorba despre pleurezie tuberculoasă adică apă la plâmâni și tuberculoză. Am fost internată 17 zile, mai exact. Nu a fost contagios, a fost pe fond de stres. Mi-au dat drumul mai devreme. Iau 15 pastile pe zi, din care 12 antibiotice. Toată această situație critică va dura până săptămâna viitoare când împlinesc două luni de tratament. Când am ieșit din spital domna doctor mi-a zis să nu rămân singură cu copilul. Se putea întâmpla orice, puteam să fac stop cardio-respirator. Nu am voie să mănânc sare, mă umflu, are și reacții adverse. Acum Alvin este la părinții mei. După ce s-a întâmplat asta l-am lăsat acolo pentru că mi-a fost teamă", a povestit Alessia, la Răi Da Buni.  

Alessia este influencer în noua piesă șocantă

A trecut printr-o perioadă mai dificilă, din cauza unor probleme de sănătate, și a fost nerăbdătoare să pregătească lansarea unui nou single pe care îl așteaptă de mult! Alessia a pus la cale #influencer, cea mai nouă piesă a ei, care beneficiază și de un videoclip pe măsură. Transformată total, cu un look mai ceva ca artiștii de afară, Alessia se regăsește de minune în noul său proiect muzical, lansat în colaborare cu Sprint Music.

 Îndrăzneață și dezinvoltă, sexy și "rea", cu o siluetă de invidiat, un zâmbet de milioane și o atitudine pe măsură, cântăreața speră să dea lovitură cu #influencer! 

 

"Piesa este una care mă reprezintă în totalitate, ideea de #influencer îi aparține Theei, cea care a și compus-o de altfel, în ea vorbesc despre felul meu de a fi, despre faptul că eu asta sunt și nu mă interesează ce spun alții, am crescut în “cartier” și nu mai vreau să ascund asta doar pentru a fi pe placul societății în care trăim! De-a lungul anilor am strâns foarte multe frustrări din cauza că am fost nevoită să fac compromisuri din punct de vedere muzical, să cânt diferite piese care nu mă reprezentau doar pentru că “or să prindă” și ușor ușor am început să îmi pierd identitatea ca și artist! Timpul petrecut cu fiul meu departe de industrie m-a ajutat să mă regăsesc și să pornesc pe un drum nou exact așa cum simt, să nu mă mai gândesc la “dacă o să prindă” când fac o piesă, să o fac din suflet și atât. Așa a fost concepută #influencer, o piesă îndrăzneață! Îmi doresc ca toată lumea să se simtă un influencer când o ascultă pentru că fiecare dintre noi este un influencer în cercul de prieteni. Am lucrat cu o adevărată echipă de profesioniști la acest clip, ideile de baza îmi aparțin in totalitate, ele fiind duse la cel mai înalt nivel de către fiecare om din echipa!", povestește Alessia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1