Cu cât au fost plătiţi concurenţii de la «Exatlon»! Claudia Pavel s-a umplut de bani

vladimir-draghia-exatlon-ionut-tarife-concurenti-exatlon.jpg

Exatlon Vladimir Draghia Ionut
Emisiunea va păstra acelaşi format, cu două echipe rivale
foto: Kanal d

Click! a aflat cu cât au fost plătiţi concurenţii de la “Exatlon”, după luni de chin în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul de mare audienţă, de la Kanal D. “Faimoşii” au negociat la sânge, sume mari, în timp ce unii “Războinicii” s-au chinuit, la început, pe doar 700 de lei săptămânal.

Succesul reality-showului „Exatlon”, care a debutat la Kanal D pe 7 ianuarie 2018, i-a făcut pe cei mai importanţi competitori, adică Antena 1 şi PRO TV, să cumpere şi ei astfel de formate, cu care să muşte din tortul audienţei de prime-time. Prin târg se aude însă că onorariile pregătite de aceste posturi TV, pentru concurenţii care se vor aventura la show-urile cu adrenalină, n-ar fi deloc foarte mari. Mai mult, se pare că bani vor încasa doar cei care se vor afla pe podium, la final. Prin comparaţie, “Exatlon” a fost o mină de aur pentru vedete, care au câştigat în lunile petrecute în insula exotică mai mult decât ar fi luat într-un an, în România.

Cu cât au fost plătiţi concurenţii de la “Exatlon”

Click! a aflat că solista Cream, pe numele ei din buletin Claudia Pavel (33 de ani), ar fi încasat 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care au înţepat-o ţânţarii şi insectele din Republica Dominicană. Cel care i-ar fi negociat contractul ar fi fost chiar prietenul ei, Giani Kiriţă, obişnuit cu astfel de show-uri de aventură. De altfel, ei au format o echipă anul trecut şi la “Fort Boyard”, de la PRO TV. Despre Giani Kiriţă se mai spune că ar fi fost cel mai bine plătit concurent de la “Exatlon”, el rezistând 4 luni în concurs.

 • Exatlon Vladimir Draghia Ionut
  Vladimir şi Ionuţ s-au înfruntat până au ajuns în finală
 • Claudia Pavel si Diana Kovacs
  Claudia Pavel şi Diana Kovacs
 • Exatlon Razboinici Faimosi
  Show-ul "Exatlon" a debutat la Kanal D pe 7 ianuarie
 • Ionut Jaguarul
  Ionuț Sugacevschi a pierdut dramatic în finală
 • echipa Razboinicilor Exatlon
  Echipa Războinicilor de la "Exatlon"
 • Ştefan Floroaica a fost considerat cel mai atrăgător atlet de la "Exatlon"
 • Mariana Nenu si Anca Surdu
  Mariana Nenu şi Anca Surdu, într-o probă spectaculoasă la Exatlon
  foto: Kanal d
 • Maximize

1/7

„Contractele sunt confidenţiale, sumele au fost negociabile, şi fiecare şi-a discutat propriul contract, în funcţie de perioada petrecută în Republica Dominicană”, ne-au povestit surse din Kanal D. Spre deosebire de “Faimoşi”, care au venit acasă cu zeci de mii de euro, cei din echipa „Războinicilor” au tras pe bani puţini. La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal. Astfel, finaliştii Ionuţ Sugacevschi şi Ştefan Floroaica au ieşit ceva mai câştigaţi decât colegii lor, doar pentru faptul că au stat mai mult în concurs şi au strâns mai mulţi bani.

anda_carje.jpg

anda adam carje exatlon
Anda Adam a fost aşteptată de soţ şi de fetiţa lor
Foto: arhivă personală

Cine ar putea participa la “Exatlon 2”?

E forfotă mare în rândul vedetelor sportive, după succesul înregistrat de primul sezon “Exatlon”. Mulţi vor acum să participe la sezonul al doilea, şi pentru notorietate, şi pentru bani. Se zvoneşte că soţul Andei Adam, Andrei Sorin Nicolescu, ar vrea să se înscrie, dar şi mulţi cântăreţi, actori sau sportivi.

Loading...

Citește și