Cu care dintre fostele iubite s-ar împăca Irinel Columbeanu? Răspunsul l-a uimit pe Măruță

irinel-columbeanu-maruta.jpg

Irinel Columbeanu, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță
foto: PRO TV

"Spui tot sau îți ia gura foc?". Aceasta e celebra provocare din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, iar Irinel Columbeanu a fost cea mai recentă "victimă", în ediția de vineri, 13 noiembrie.

Irinel Columbeanu a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la provocarea cu sosuri iuți. Fostul afacerist a răspuns la mai multe întrebări incendiare, iar atunci când nu a vrut să se știe despre ce e vorba, a mâncat picant. Însă au fost și întrebări pe care nu le-a ocolit. Cum ar fi aceasta: "Să spunem că o specie de extratereștri atotputernici ar amenința că distrug planeta, dacă dumneavoastră nu v-ați împăca cu una dintre fostele iubite. Sunteți singurul care puteți salva Planeta. Cu cine dintre Anna Lesko, Monica Gabor, Romanița Iovan sau Brianna Caradja v-ați împăca?". Răspunsul a fost ferm: "Monica Gabor", femeia care l-a făcut tată în anul 2007 și de care a divorțat în 2012. Vezi aici imaginile video!

Citește și:

S-a întors roata vieții! Moni la palat, în Malibu, Iri cu chirie, în Colentina. Imagini din casele lor

EXCLUSIV! Ce declară Monica Gabor despre soţul său, Mr. Pink. Iată în ce casă de lux trăiesc în Malibu Beach!

Loading...
 
 

Citește și

  • Era Columbeanu, poate cea mai mondenă familie a high-life-ului dâmbovițean, a apus odată cu divorțul din 2011. Însă incendiul recent, în care a fost mistuit și celebrul palat de la Izvorani, a închis parcă definitiv, într-un mod dezolant, povestea familiei care și-a făcut viața intimă un spectacol televizat. Click! a participat la multe momente importante din viața soților Columbeanu și vă arată poze exclusive, cu luxul orbitor în care trăiau Iri și Moni.

  • casa inainte si dupa incendiu

    Palatul de la Izvorani, cu care Irinel Columbeanu epata în anii lui de glorie, locul unde s-a desfășurat nunta somptuoasă a fostului miliardar cu Monica Gabor, s-a transformat într-o ruină după incendiul devastator care nu a putut fi stins de pompieri nici după 12 ore. Imaginile surprinse, duminică, de fotoreproterii Click! sunt dezolante.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1